..

Furtuna pe Bosfor ep 2


Episod 2  Paramparça --Furtuna pe Bosfor


Dilara  vorbeste cu Cihan de  fata lor si ca trebuie sa o caute si Ozan il intreaba daca are vreo fata cu iubita si atunci el afla ca Cansu nu este fata lor. Cansu este la usa terasei si ii aude. Cihan ii spune ce s-a intamplat la spital si ca Cansu nu este fata lor biologica. Cansu fuge de acasa si toti merg dupa ea.  Cansu  se urca intr-un taxi si pleaca, Cihan se urca si el in masina si pleaca pe urma ei, o suna  dar nu-i raspunde. Hazal este chemata de Seyda  sa mearga la o cafenea frumoasa, ea spune ca nu stie daca o lasa mama dar Guliser ii spune sa mearga pentru ca o minte.  Se pare ca relatia dintre Hazal si mama ei s-a imbunatatit si ea isi ajuta mama la gatit.
Dilar il suna pe Cihan si striga disperata sa o gaseasca pe Cansu. Cihan ajunge la clubul de calarie unde se afla Cansu. Ea  tipa la Cihan spunandu-i ca nu este fata lui si sa-i dea pace. Cihan incearca sa o linisteasca si ii spune ca conteaza ce simte in inima si ca niciodata nu o s-o dea nimanui.
Keriman vine acasa si ii face observatie lui Gulseren ca a stricat oua, lapte si nu o intereseaza de unde vin. Hazal si prietena sunt la una dintre cafenelele lui Cihan dar nu au suficienti bani si fug fara sa plateasca. 
Guliser se intalneste cu prietena ei este necajita si ii spune ca vrea sa divorteze si nu da de sotul ei. Ea isi gaseste de lucru ca si chelnarita la o cofetarie. 
Cihan o duce acasa pe Cansu si Dilara discuta la masa ca si cum nu s-a intamplat nimic dar Cansu este foarte trista. Ea intreaba de raportul DNA ca vrea sa fie linistita dar Dilara considera inchis subiectul  insa Cihan este de partea fetei. Cansu spune ca vrea sa afle cine sunt adevaratii parinti ca ea nu stie cu cine seamana ca nu se regasete in modul Dilarei de a fi. Singurul care o intelege este Ozan. 
Guliser pe de alta parte are probleme cu Hazal care nu este multumita de nimic si mereu vrea bani mai multi decat ii poate ea da. Relatia dintre Cihan si Dilara nu merge foarte bine si cand Cihan vrea sa se apropie de ea il respinge. Cansu merge la spital sa afle adresa celei care s-a nascut odata cu ea sub motiv ca face un reportaj pentru scoala dar nu reuseste la inceput dar pana la urma ajutata de Ozan afla numele parintilor si adresa.
Cihan il are alaturi pe Yildirim, avocatul lui si merg la randul lor sa afle informatii de la spital insa Cansu a luat dosarul asa ca el nu poate afla nimic. Cansu cauta adresa si merge pe strada pe care locuieste Guliser, o strada altfel decat cea pe care locuieste ea.
Pe de alta parte Hazal merge cu colegele la cofetaria la care lucreaza mama ei si ii este rusine sa arate fata de colegi ca aceea este mama ei. Dupa ce Hazal pleaca ajunge la cofetarie Cansu care o vede dar are loc un incident niste hoti ii fura poseta si Gulseren o ajuta.
Alper asociatul lui Cihan are mereu probleme cu sotia careia nu ii ajung banii si ea se compara mereu cu Dilara. Ziua urmatoare Cansu merge din nou la Guliser dar o priveste de departe dar pana la urma dau fata in fata si merg sa bea impreuna ceai. Acolo Cansu ii povesteste ce s-a intamplat la spital ca din cauza unei neatentii fetele au fost schimbate. In timp ce povestesc Gulseren observa ca Cansu are gesturi asemanatoare cu ale ei. Cum Cansu nu s-a dus la scoala Cihan o cauta si vine si el unde sunt Cansu cu Gulseren si dupa ce pleaca Cansu Gulseren ii spune ca spera sa nu fie adevarat  ce i-a povestit fata  dar Cihan ii spune ca asa este.
 Apoi el vorbeste cu Dilara si ii spune si ei ca au gasit-o pe mama lui Cansu. Ei cheama apoi pe avocat sa discute dar Ozan se enerveaza ca el nu este informat. Cihan se intalneste ziua urmatoare din nou cu Guliseren. El o intreaba daca i-a spus lui Hazal ce a aflat dar ea  nu i-a spus inca, insa a adus doar fotografii sa i-o arate. Apoi ea afla
 ca locul in care s-au intalnit este al lui Cihan. Gülseren ii povesteste de familia ei si ii spune ca niciodata nu i-o va da pe Hazal si Cihan spune ca nici nu vrea asta.
Cum inainte cu o seara Gulseren a cautat informatii pe internet despre Cihan, Hazal vede si se intreaba ca oare ce face mama ei si ca sa fie nedumerirea mai mare Cihan o suna pe Gulseren si cum ea este la baie raspunde Hazal si cand afla cine este la telefon se cearta cu mama ei crezand ca are o relatie cu Cihan. 
 Cihan vine acasa si ii spune Dilarei ca au vorbit si vrea sa vada si ea pozele cu fiica ei. Cihan ii spune ca le-a chemat acolo sa vorbeasca dar Dilara spune ca ea vrea ca doar fata ei sa vina.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu