..

Bahar-Viata furata.




Sumar episod 39
Scrisoarea pe care Yusuf  a lasat-o le strang la colt pe Efsun si Nuran iar Ates este determinat sa redeschida capitolul din viata lui pe care l-a considerat inchis. Efsun isi continua relatia ei cu Ismail dar de fapt tocmai ii scrie sfarsitul.
Ea cade in fata lui Nuran implorand-o sa o ierte dar Nuran gandindu-se  de cata lipsa de respect a dat dovada fata ei nu o va ierta asa de usor.
Tot ce se intampla in seara logodnei ii va aduce pe Ates si Bahar in stare de soc insa ei nu stiu ca ii va astepta o surpriza si mai mare care le va schimba viata.
Nuran stie ca nu pot respira usor atata timp cat cadavrul lui Yusufl este ingropat in curtea lor asa ca are in cap un plan legat de cum sa scape de el dar nu isi da seama ce probleme mari vor aparea in calea lor.


Sumar episod 40
Nuran cu Ilyas si Efsun  pun in aplicare planul de a sapa groapa  in care se afla  Yusuf dar raman neputinciosi cand vad ca aceasta este goala. Ei isi dau acum seama ca au ajuns la final si in plus  realizeaza ca la cativa pasi de ei se afla Bahar cu Ates si sunt gata sa-i prinda. Cine a luat corpul si ce a facut cu el este un adevarat un mister.
Pe de alta parte Ismail este convins ca va da de urma lui Yusuf si face miscarea lui. Sirenele politiei vor fi auzite inca odata pe panta Gelincik.
Bahar si Ates muncesc din greu sa o ajute pe Esma.dar neputinta lor este speranta altcuiva.
In ciuda a tot ceea ce s-a intamplat Efsun nu sta la distanta de Ismail. Cand Nuran afla,  este picatura finala care va rupe legatura dintre ea si Efsun.


Sumar episod 41
Efsun crede ca a pierdut totul atunci cand Mehmet Emir o reneaga dar vestea care o va devasta vine de la matusa ei din Mersin.
Saracia bate cu mare putere la usa familiei Demirici. Cu toate relele si bunele Nuran iisi ia la revedere de la panta Gelincik. Acum Ilyas este doar jumate de om pentru ca prietena lui de o viata a plecat. Iar Efsun si Bahar raman puternic indurerate de plecarea mamei lor.
Ates nu o lasa singura pe Bahar in aceste momente dificile din viata ei si incet incet gheata dintre ei incepe sa se topeasca.
Efsun care se simte acum foarte neajutorata, gaseste consolare la Sultan, cealalta pe care o considera ca o mama si care o sustine pe Efsun si o ajuta sa se tina pe picioare.
Adevarata batalie intre Efsun si Bahar acum incepe. Ca si invingatoare care mereu a stat in picioare acum de fapt ea pierde.


Sumar episod 42
Arestarea lui Mehmet Emir a intors pe dos atat viata celor din Gelincik cat si pe a celor din conac. Ates este convins ca este nevinovat si pentru a-l ajuta este gata sa demaste jocul lui Salih. Salih este convins ca Ates ia totul cu usurinta si el va plati scump pentru asta.
Viata pentru Bahar s-a oprit cand aude ca Ates nu mai este si l-a pierdut.
In ceea ce o priveste pe Efsun, ea face propriul joc pentru a scapa de Salih, creazand ca il poate cumpara cu bani.
Cum Mehmet Emir este arestat, Hulya este cea care preia conducerea firmei si constata ca Efsun a furat bani.
In timp ce Efsun, Nuran si Mucella cauta sa scape pentru totdeauna de Salih, Hulya este acum mai determinata ca niciodata sa-i faca viata lui Efsun un iad.


Sumar episod 43
In timp ce starea lui Ates este incerta, si Bahar se confrunta cu situatia de a-l pierde si pentru a-l salva  este nevoita sa-i ceara ajutorul lui Efsun.
Cu toate ca Efsunt sustine ca l-a uitat pe Ates, sentimentele ei ies inca odata la suprafata dar de data asta o gaseste pe Nuran stand in fata ei.  Ele sunt urmarite in mod constant de catre Salih.
Mehmet Emir face tot ce poate pentru a stopa daunele produse de Hulya si sa protejeze centru Eminonu dar oricum este deja prea tarziu pentru a mai face ceva.
Hasret ia decizia sa paraseasca Istanbulul si sa se intoarca la Mersin.
Din cauza infrangerilor constante Hulya este pe punctul de a avea o cadere nervoasa. Citatia ce o primeste de la Asim o face sa isi piarda cu totul controlul


Sumar episod 44
Salih vine la conac sa ii ameninte si sa-i faca sa tremure pe toti. Ates si Mehmet Emir se unesc fortati de imprejurari sa lupta impotriva dusmanului comun, Salih.
Mehmet Emir se sinte foarte deranjat de faptul ca Hasret a plecat la Mersin asa ca el decide sa plece dupa ea dar Ates nu il lasa singur in aceasta calatorie. Cu toate astea Salih continua sa le sufle in ceafa.
Cum Hulya este internata pentru tratament, Efsun profita de lipsa acesteia si se autointituleaza stapana casei si in acelasi timp este decisa sa inlature tensiunile dintre ea si Ismail. Ea nu stie ca din cauza acestui lucru va fi adusa inca odata fata in fata cu Bahar.
Intre timp un secret din trecut iese la iveala si la Ates se aprinde inca odata dorinta de razbunare. A sosit timpul ca Edibe Atahan sa fie adusa in fata justitiei.


Sumar episod 45
A sosit timpul ca Edibe Atahan sa dea socoteala in fata justitiei pentru crimele ei si sa fie pedepsita. Mehmet Emir este devastat ca nu isi poate salva mama si jura sa se razbune pe Ates, cel pe care il vedea ca pe un frate.
Cum viata tuturor este data peste cap, Nuran si Efsun se gandesc doar cum sa se salveze ele.
Hulya internata la clinica este total rupta de ce se intampla afara. Cand va afla ce s-a intamplat cu mama ei, este pierduta cu totul. In scopul de a cere socoteala lui Ates ea fuge din clinica.
Ates se simte in sfarsit usurat ca cel care a pricinuit moartea celor dragi lui este pedepsit si ei se pot odihni in pace. Insa el nu isi da seama ca este pe cale sa o piarda pe Bahar.


Sumar episod 46
Ates care toata viata a luptat pentru a face ca familia Atahan sa plateasca pentru ce au facut, incepe in sfarsit sa vada rezultatele. Cu trimiterea lui Edibe la inchisoare iese la suprafata si scandalul legat de compania Atahan. Acum ei isi pierd statutul in societate. Aceasta ii provoaca lui Hulya o profunda durere si are un nou atac impotriva celor pe care ii considera dusmani.
Ates inca nu realizeaza ce sacrificiu a facut pentru a se razbuna insa cand vine fata in fata cu Bahar isi da seama ca este pe cale sa o piarda.
Bahar care este prinsa intre dorinta de razbunare si iubire pentru acest om care ii sfasie inima si toate visele ei sunt spulberate, nu stie inca ca va veni fata in fata cu o alta realitate. Este momentul sa se confrunte cu soarta lui Yusuf. Bahar afla in modul cel mai dureros ca viata ei este inconjurata de minciuni si secrete.


Sumar episod 47
Bahar afla ce i s-a intamplat cu adevarat lui Yusuf auzindu-i pe Salih si Nucella vorbind. Acum Bahar isi da seama de adevarata fata a familiei in care a trait. Este inacceptabil ca ea sa mai traiasca intr-o astfel de minciuna.  
Bahar nu poate ramane tacuta si nu renunta a le vedea pe Nuran si Efsun din nou la inchisoare si ele cauta noi modalitati sa o opreasca. Bahar nu mai suporta sa fie strivita de aceste suferinte si se arunca intr-un mare pericol. Altii care o urmaresc o vor aseza intr-un cerc al mortii.
Vestea sfarsitului lui Edibe Atahan ajunge la conac. Si aceasta veste si departarea de Bahar il va face pe Ates sa nu reziste. Cum nici Ilyas nu mai suporta povara sufleteasca ce o poarta ia o decizie care ii va alarma pe toti.


Sumar episod 48
Pentru Bahar toate legaturile s-au prabusit. Ea se confrunta cu minciunile care au inconjurat-o toata viata. Ea intoarce spatele tuturor celor pe care i-a numit familia ei. Omul care ii da o mana de ajutor este Ismail. El deschide usa casei lui pentru Bahar care este total distrusa.
Cand Efsun o gaseste pe Bahar in casa lui Ismail, incepe adevaratul razboi intre surori.
Ates preocupat de lupta lui in justitie si-a pierdut dragostea vietii lui si fara speranta incerca sa ajunga la ea.
Cum conacul Atahan continua sa fie ca o morga, Beyza nu isi mai poate ignora vocea constiintei si merge in fata lui Hulya. Ea este determinata sa aprinda scateia care va pregati sfarsitul lui Efsun.

Sumar episod 52
Moartea bate la ușa familiei Demirci luând-o pe Nuran. Gheața dintre Bahar și Ateș se topește încet. Efsun, văzându-se singură și neajutorată, încearcă să obțină sprijinul lui Sultan. Cea care a fost Nuran Demirci a lăsat urme în viețile multor oameni. Bahar și Efsun sunt îndurerate de pierderea mamei lor, dar în loc să se sprijine una pe cealaltă, între ele își fac din nou loc problemele.  Ilyas  sufera și pentru pierderea ei și pentru că se știe vinovat, iar acum, ce ironie a sorții, este pus să aleagă între cele două fete ale sale. Bahar, care acum își dă seama că nu asta e viața pe care trebuie s-o trăiască, se impaca cu Ates, și pleacă din casă. Efsun este acum  in grija lui Sultan și prima pe care vrea s-o dea la o parte din cale este Hulya.  Insa Hulya are și ea planurile ei ca să se asigure că Efsun nu va mai folosi niciodată numele de familie Atahan.


Sumar episod  53
Cum pentru Hulya faptul că Efsun ar mai putea avea Atahan ca nume de familie este o adevarata obsesie și vrea să îi interzică legal acest lucru. Nu se poate controla si ignoră avertismentele celor din jur și actiunea in care se implica o pune în fața unui test care o va face sa sufere ca mamă. Sultan se va folosi de situație în avantajul ei și va ajunge să locuiască în anexele servitorilor si reuseste să-și pună planul  ei în aplicare. Fulya și Mehmet Emir se apropie de ziua divorțului lor si asta il face pe el sa se apropie de Hasret în speranța că va putea să recupereze anii pierduți.  Apare insa surpriza, Fulya le spune ca este insarcinata. Pe de alta parte Ates si Bahar decid sa o ia de la inceput in alta parte.

...


.






2 comentarii:

  1. As vrea sa stiu unde pot gasi sumarul ep 21 pt. ca pe linkul dat este incomplet si nu apare nici un sumar?

    RăspundețiȘtergere
  2. are cel mai tragic final! Asa scenarist bolnav, nu cred ca mai exista, nici chiar la turci! ca si cand telespectatorii nu trebuie sa se bucure de un film, ci trebuie sa aiba cosmaruri!

    RăspundețiȘtergere