..

Furtuna pe Bosfor





Rezumat  ep 30
La putin timp dupa ce Rahmi ajunge la vila vine si masina politiei si il ia, el crezand ca s-a aflat deja de uciderea lui Teoman. Dilara ramane muta iar Osman spioneaza ce se intampla. Cihan aude ce s-a intamplat si prin Yildirim afla ca motivul pentru care a fost luat este lovirea lui Alper. Politia are ca proba ranga cu care l-a lovit pe Alper si se pare ca i-a fost furata lui Cihan din locul in care a pus-o in birou.
Ozkan nu scapa de observatiile lui Candan pentru comportamentul lui si il atentioneaza ca daca continua la fel nu mai poate castiga tutela supra lui Cansu. Pe de alta parte Keriman merge acasa sa ia banii pe care i-a ascuns in cuva masinii de spalat si nu se lasa pentru moment atrasa de Osman in a investi banii in afaceri imobiliare insa tot ramane fara ei pentru ca actioneaza Candan cu ajutorul unor prieteni politisti care ii spun ca este reclamata pentru furtul banilor si ea de frica sa nu mai ajunga la inchisoare, da banii politistilor. Pana la urma Keriman afla de la Osman ce s-a intamplat cu adevarat. Banii ajung din nou la Ozkan dar pe un cec.
Gulseren afla de la un vechi prieten ca i-a murit tatal si cu toate ca nu s-a inteles deloc bine cu el se intristeaza. Cand afla si Cansu despre acest eveniment merge la ea cu toate ca Dilara ca de obicei nu este multumita ca cele doua se intalnesc si va cauta sa o lamureasca ca nu este bine ce face. Alper primeste rezultatul testului ADN dar spre disperarea lui rezultatul este negativ si se isca o cearta intre el si Solmaz si atunci gaseste la ea mai multe teancuri de bani. Relatia dintre Ozan si Hazal se mai incalzeste, ei ies intr-o seara impreuna si are loc chiar un mic incident, el ii sare in ajutor si Hazal se bucura ca o apara.
Pe Ozkan insa acum il asteapta o alta surpriza, Nuray prietena lui din Germania care il suna mereu si el nu dorea sa-i raspunda apare si sustine ca este insarcinata cu copilul lui. Keriman are grija sa o informeze cum sta treaba cu Ozkan dar el o respinge sustinand ca este insurat.
Yildirim reuseste sa-l faca pe Alper sa-si retraga plangerea iar Cihan merge la Gulseren si ii da un inel ce il avea de la mama lui si considera ca pana acum nu a gasit femeia care sa merite sa il poarte.......


Rezumat ep 31
Chiar daca Gulseren accepta inelul de la Cihan tot este hotarata sa plece din Istanbul si face pregatirile necesare. Intre Cihan si Dilara tensiunea este aceiasi si mereu se iveste cate un motiv de cearta indiferent ca sunt in casa sau afara.
Yildirim este pe cale sa afle cine a luat ranga din biroul lui Cihan si indiciile duc spre Dilara. Cihan ii spune lui Rahmi si el se supara pe Dilara. Dilara incearca sa-l atraga totusi de partea ei oferindu-i bani dar de data asta Rahmi o refuza.  Gulseren inainte de a pleca trece pe la scoala si da fetelor cate un medalion si ca de obicei Cansu este foarte bucuroasa de cadoul primit in schimb Hazal ca de obicei este indiferenta. Dupa o ultima vizita la patiserie Gulseren paraseste Istanbulul.
 Cansu continua sa fie atacata pe internet de cineva necunoscut insa in urma discutiilor cu Hazal aceasta recunoaste. Ele se cearta, se imbrancesc una pe alta si cum se aflau pe scarile din curtea vilei Hazal se dezechilibreaza si cade. Alper aflat in vizita la Dilara vede ce s-a intamplat si cheama ambulanta si ii anunta pe restul din casa.
Pe de alta parte Keriman cauta sa faca rost de bani si se da pe langa Ozkan promitandu-i ca-l scapa de Nuray daca o plateste insa fara succes.  Probleme insa va avea Ozkan cu Candan care afla de sosirea lui Nuray care este acum pe cale sa le strice planul pregatit atat de minutios. Gulseren afla si ea ce s-a intamplat si ca Hazal este operata si se intoarce rapid la Istanbul. Familia este anuntata initial ca starea ei este foarte grava si nu stiu daca va supravietui insa dupa ce se trezeste un alt verdic crunt  este spus de catre doctori, nu este sigur daca va mai putea umbla.
Intre timp Alper si Solmaz sunt mereu in preajma familiei si mai ales cu scopul de a fi cat mai aproape de Dilara sa poata lua de la ea ceva fire de par pentru refacerea testului ADN....


Rezumat 32
Dupa cele intamplate si verdictul medicilor toti sunt indurerati iar Cansu se considera vinovata pentru ce s-a intamplat si ca i-a distrus viata lui Hazal. Pe de alta parte pe Nuray o apuca durerile nasterii in timp ce se afla la patiseria lui Derya si este dusa la spital. Ozkan merge si el la spital si in momentul in care afla ca are un baiat se bucura si ii pune numele de Can. In sfarsit Keriman reuseste sa capete ceva bani de la el care de bucurie mai da si la cele de la spital. Hazal se trezeste in sfarsit si putin mai tarziu cand vrea sa coboare din pat vede ca nu reuseste si atunci realizeaza ca nu isi poate misca picioarele. Ziua urmatoare Cansu afla ca de fapt cea care avea contul si posta tot felul de lucruri este de fapt Seyda care recunoaste si Cansu se infurie ca din cauza celor scrise acolo Hazal este paralizata.
Alper si Somez sunt sunt mereu in cautarea de solutii favorabile lor asa ca se invart pe langa Dilara si Cihan iar Ozakan deja incepe sa aiba probleme cu Nuray din cauza banilor. Keriman sperand ca va mai reusi sa obtina si ea ceva bani se gandeste la un plan asa ca o pune in fata ei pe Nuray prin care sa obtina bani de la familia Gurpinar sub pretextul sa ii spuna lui Cansu despre noul ei frate. Nuray merge si ii gaseste pe Cansu cu Rahmi, le povesteste cine este dar cum Osman este prin zona asculta si apoi ii da raportul lui Candan.
Hazal este in sfarsit este dusa acasa si ea ii cere lui Gulseren sa ramana alaturi de ea si Cihan ii propune sa ramana in vila insa Gulseren nu accepta pentru inceput insa cand sunt tot mai multe probleme cu Hazal ea merge. Alper nu se linisteste, vrea sa se razbune si se inhaita cu ceva persoane dubioase care vor pune o bomba in masina lui Cihan. Pe de alta parte Ozkan are probleme pentru ca in ajutorul lui Nuray vine un individ care spune ca este tatal ei si din cauza ca nu se inteleg il impusca pe Ozkan. Cand Dilara realizeaza ca Gulseren se muta in casa lor incepe sa se certe cu Cihan moment in care explodeaza bomba in masina lui Cihan iar Hazal care sta pe terasa de la Bosfor in scaunul cu rotile nu isi da seama ca scaunul o ia spre mare si cade in apa......

Rezumat ep 33

  Cihan si Gulseren sar dupa Hazal si o scot din apa. Dilara era in acest timp la Solmaz care auzind-o vorbind de masina ce a axplodat isi da seama ca este mana lui Alper si are din nou o cearta cu el pentru modul lui de actiune dar il ajuta cu un servetel folosit de Dilara pentru ca el sa refaca testul ADN. Keriman primeste si ea vestea ca Ozkan a fost impuscat si se afla la spital unde o duce si pe Nuray cu copilul iar Rahmi a cazut din nou in patima jocurilor lucru ce va aduce din nou tensiuni intre el si Cihan.
Hazal incepe sa-si simta picioarele dar pentru moment nu spune nimanui iar pe de alta parte are loc o noua repriza de cearta intre Dilara si Gulseren si din nou intervine Cihan care nu ii da voie lui Gulseren sa plece. Abia acum Yildirim il informeaza pe Cihan ca Ozan este retinut de politie pentru consum de droguri. Candan isi cheama un ajutor pentru procesul de tutela a lui Cansu. Respectivul se numeste Harun si este cel pe care il iubeste iar pe de alta parte este un dusman mai vechi a lui Cihan.. Cand Hazal este dusa la spital pentru terapie pentru ca nu vrea sa se afle ca isi simte picioarele face scandal sa poata scapa de acolo inanite ca respectivele sa isi dea seama. Ajunge si Harun cu un avion particulr si Candan este fericita.


Rezumat episod 34
Din cauza ca Gulseren se lasa impresionata de tipetele lui Hazal si o ia acasa, Dilara se infurie ca nu a ascultat indicatiile personalului medical. Probleme are si Ozkan cand iese din spital pentru ca gaseste in casa pe care i-o inchiriase Candan pe altcineva si este nevoit sa mearga impreuna cu Nuray la Keriman. De fapt Candan sfatuita de Harun are un alt plan si merge la Dilara sa se prefaca ca-i pare rau ce s-a intamplat intre ele si ca nu il mai reprezinta pe Ozkan si Dilara o crede. Cihan are si el o discutie cu Ozan in legatura cu prezenta lui Gulseren in casa lor si el este de partea mamei lui si Cihan se infurie.
Viata lui Gulseren la vila nu este deloc usoara si mereu are parte de probleme fie din partea lui Dilara fie a lui Rahmi si de fiecare data fie Cihan fie Hazal o opresc cand este decisa sa plece. Ba mai mult Cihan ii spune pana la urma lui Dilara ca o iubeste pe Gulseren si simte pentru ea ce nu a simtit niciodata.
Pe de alta parte Candan este si ea dezamagita ca Harun nu are intentia de a relua vechea lor poveste de dragoste dar planul lui il are drept tinta pe Cihan si in acest sens cu ajutorul lui Candan el il va cunoaste pe Alper pentru a pune in functiune un plan de razbunare. In urma unei noi situatii dificile pentru Gulseren creata de Rahmi, ea pleaca si Cihan cauta sa o opreasca si sunt vazuti de Cansu careia nu-i vine sa creada ce vede si din acest motiv pleaca de acasa si merge si ea la Keriman iar Gulseren paraseste pana la urma si ea vila. Cihan reuseste sa dea de Cansu la Ozkan si o ia de acolo cu forta dar ea le spune ca vrea sa ramana acolo ca ii uraste pe amnadoi si in mod special nu o mai vrea pe Gulseren in preajma ei din cauza ca acum a vazut adevarul....

Rezumat episod 35

Dupa ce Cihan ii spune lui Cansu ce are de spus legat de comportamentul ei o lasa acolo si pleaca. Acasa el ii spune lui Dilara ce s-a intamplat si cum Hazal aude ca din nou Cansu este preocuparea lor se supara. Pe de alta parte Harun o tine mereu sub supraveghere pe Dilara si isi aminteste apoi zilele lui bune avute alaturi de Cihan dar acum are motivele lui sa il urasca. Dilara incearca sa-i faca pe plac lui Hazal si decide sa i se faca acasa terapia dar din nou se infurie pentru ca o prinde ca minte legat de locurile dureroase.
Planul lui Harun legat de modul in care sa actioneze in procesul inceput de Candan este altul asa ca el decide sa scoata din contul lui Ozkan toti banii dati de Candan asa ca acesta ramane fara bani si cere ajutorul lui Engin si nici Cansu nu este straina de situatia lui financiara si chiar face un gest legat de acest lucru facand cumparaturi si pana la urma este nevoita sa si plece din nou la vila, ba mai mult dupa ea merg si Keriman cu Nuray. Harun se reintalneste in cele din urma cu Dilara, ea aflandu-se la o cafea cu Candan si ei isi amintesc de zilele lor bune.
Pe Ozan il macina gandul ca intre Cihan si Gulseren exista o relatie si este decis sa actioneze cum il taie pe el capul si se indreapta spre casa ei si tocmai ii surprinde imbratisandu-se. Dupa ce Gulseren intra in apartamentul ei Ozan ii bate la usa si cand ea ii deschide il vede cu un pistol indreptat spre ea.


Rezumat ep 36
Ozan nu are curaj sa traga si Gulseren mai repede de mana ii ia pistolul si il indreapta spre tampla ei si ii povesteste relatia dintre ea si Cihan si pana la urma Ozan pleaca. Keriman si Nuray sunt gazduite si ele in vila si Keriman o surprinde pe Hazal ca se poate tine pe picioare asa ca acum este detinatoarea acestui secret a lui Hazal.
Harun isi continua jocul, pe de o parte intretine relatia cu Candan si pe de alta cauta noi modalitati de a lupta impotriva lui Cihan si in acest sens se gandeste sa o implice si pe Gulseren.
Ozkan  ramane singur si cu greu isi gaseste loc unde sa doarma, afla ca Nuray cu Keriman stau la vila si merge sa faca scandal dar pana la urma se resemneaza si pleaca si la un moment dat este vizitat de Gulseren.
Keriman cauta sa profite de sederea ei la vila si cauta sa obtina beneficii santajind-o pe Hazal pentru ca stie secretul ei si pe de alta parte nu se poate abtine sa nu se dea la bijuteriile lui Dilara.
Dilara este invitata la o cina romantica de catre Harun dar pana la urma nu ajunge pentru ca apare o problema legata de Ozan.
Hazal va fi filmata de catre Keriman ca poate umbla dar in acelasi timp si camerele de supraveghere instalate de Cihan o surprind pe Hazal si Yildirim vede....
Rezumat ep 37
 
Dilara îi spune lui Cihan că s-a răzgândit şi vrea şi ea să divorţeze. Lui nu-i vine sa creada ce aude si iar ajung sa se cearte. Până la urmă Cihan acceptă să reia procesul de divorţ insa el incepe sa aiba probleme la firma din cauza unui control prelungit si nu stie de unde i se trage. Keriman vrea să pună înapoi cerceii dar nu găseşte ocazia potrivită, aşa că o roagă pe Hazal să-i ducă înapoi, dar ea o strigă pe maică-sa. Atunci
Rahmi nu poate sta departe de cazino şi din nou ca de obicei începe să piardă insă apare lângă el Harun iar Rahmi se bazeaza pe oferta lui si reia jocul.
Ozan este atacat pe stradă de nişte indivizi  care se pare ca sunt pusi de Harun dar apare in fatas lui ca un adevarat salvator.
Alper are rezultatul testului ADN şi din nou se înfurie pentru că rezultatul confirmă din nou că el şi Dilara nu sunt frati. Pentru ca Ozkan le-a luat pe Nuray si keriman acasa si Keriman vrea din nou la vila o santajeaza pe Hazal cu filmul si aceasta reuseste sa o duca din nou acolo. Insa din nou apar probleme pentru ca ele se cearta si Cansu le aude si intra sa vada ce se intampla si are o surpriza sa o vada pe Hazal in picioare si toata lumea va afla ca hazal poate umbla. Ba mai mult Dilara este convinsa ca ea a putut merge de la inceput si decide sa o trimita din nou la Gulseren pentru ca ea nu poate tine langa ea o astfel de fata. In plus Rahmi o reclama pe Keriman la politie.  Gulseren are si ea aprte de un eveniment neplacut, Nuray merge cu copilul la ea dar i se face rau si trebuie dusa la spital si Gulseren in loc sa mearga sa vada ce s-a intamplat cu Hazal trebuie sa se ocupe de copilul lui Nuray. Pe de alta parte Ozan si Cansu sunt luati de niste agresori in masina lor....


Rezumat ep 38
Cum Harun nu banuia ca in masina cu Ozan se afla si Cansu le spune agresorilor sa le dea drumul si sa le spuna ca a fost o greseala. Gulseren ajunge pana la urma la vila si se bucura ca o vede pe Hazal umbland dar bucuria ei este de scurta durata pentru ca Dilara se napusteste asupra lor cum ca au complotat sa aiba motiv sa locuiasca in casa ei. Cand Gulseren afla ce a facut Hazal o ia si merg impreuna la Derya dar este suparata pe ea. Ziua urmatoare cand Hazal ramane singura acolo are din nou o criza de nervi ca a trebuit sa plece de la vila si iar de vina este Cansu care de fapt nu este deacord cu ce a facut Dilara. Cihan care a avut probleme la firma afla si el ce s-a intamplat si merge la Hazal sa o linisteasca.
Keriman este eliberată din arest după câteva zile dar acasă nu găseşte pe nimeni deoarece Ozkan este la spital unde Nuray este în comă si situatia ei se inrautateste.
In aceasta perioada cand fiecare are cate o problema, Harun îşi face toate jocurile ajutat de Candan. Pe neaşteptate, trei echipaje de poliţie merg să-i aresteze pe Rahmi, de acasă, pe Cihan aflat la Dark Blue Cafe cu Cansu, şi pe Hazal de acasă de la Derya. Restul află de arestări de la televizor. Gulseren îl sună pe Yildirim şi află că ancheta este legata de moartea lui Teoman. Ea se hotărăşte să meargă să se întâlnească cu Yildirim şi îi spune ceea ce ştia ea despre Teoman. Cei trei sunt anchetaţi separat dar Rahmi şi Cihan, care s-au văzut unul pe celălalt pentru că au ajuns în acelaşi timp la secţie, nu ştiu că şi Hazal a fost luata. Celor trei li se arată anumite imagini de pe înregistrarea din seara crimei, ca să-şi amintească mai uşor nişte detalii, şi ca să înţeleagă ca nu pot ascunde adevarul.  Cei care se bucura de ce se intampla sunt Harun si Alper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu