..

RECOMANDARI SERIALE 2017



Istanbullu Gelin





Sumar ep 1
Sureyya, o tanara frumoasa si mandra de ea, absolventa de conservator si-a pierdut ambii parinti de la o varsta tanara. Are un stil de viata foarte simplu si isi castiga existenta cantand in diferite locuri si reclame. Dar in momentul cel mai putin asteptat il intalneste pe Faruk si se indragosteste de el. Faruk este un bogat om de afaceri si foarte carismatic. Din acest moment viata ei se schimba pentru totdeauna.
Sureyya intra in casa lui Faruk din Bursa ca viitoarea lui sotie si de la primul pas facut atarge asupra ei tunetele si fulgerele Esmei Sultan care face regulile si judeca ce se intampla in gospodaria ei.
Sa fii nora Esmei Sultan nu este o sarcina usoara pentru ca vrea ca toate cele patru nurori sa fie de partea ei in orice moment dar mai ales  pe cea a fiul ei preferat Faruk. In plus mai este si faptul ca nu ea a fost cea care sa aleaga sotia pentru Faruk asa ca nu are  intentia sa o accepte.
Evenimentele care urmeaza legate de lupta dintre cele doua femei sunt foarte puternice incat sa zdruncine fundatia conacului ce a rezistat sute de ani. Intreaga familie va fi afectata de aceste lupte si fiecare va primi ce merita.

 .......................................................................................................................................
Cu Gizem Karaca(Deniz), Merve Boluğur(Ezgi KARA) Yusuf Çim(Emre BADEMLİ) Burak Yamantürk(Fırat Ateş HAZAR)



Sumar ep 1 Icimdeki Firtina -Furtuna din mine
In ciuda faptului ca Ezgi este director de productie la Deran Holding nu este multumita nefiind in pozitia dorita. Atat mama cat si tatal ei o vor sa fie la fel ca si sora ei  Deniz care a devenit conducatoarea departamentului de creatie.
Faptul ca Emre, prima ei dragoste a ales-o pe sora ei si nu pe ea si vor sa se casatoreasca rapid o face pe Ezge sa devina mai dominanta.
Lui Deniz ii plac ca lucrurile sa fie usoare, se multumeste cu foarte putin  si este o persoana moale. Pe timp ce trece relatia cu sora ei Ezge devine mai rece dar ea crede ca asta va trece asa cum spera sa treaca si felul in care o trateaza Perihan,  mama lui Emre.
Deniz este foarte fericita pentru ca se apropie ziua casatoriei cu Emre pe care o asteapta plina de speranta.
Dar Ezgi vrea si ea cel mai mult pe lumea asta dragostea lui Emre asa ca va lupta fara mila cu sora ei Deniz pentru a-l castiga pe Emre...
.






.

Un comentariu: