..

Kara Sevda ep 65-74



Rezumat ep 65
Tarik nu isi poate duce la cap intentia de a-l omori pe Emir pentru ca Zeynep l-a vazut ca este pe urmele lui Emir si i-a urmarit. Ea ii cere lui Tarik sa nu faca asta dar el ii spune sa plece si Emir la randul lui ii cere si el sa isi asculte fratele ca se pare ca lui ii functioneaza mai bine procesorul. Tarik isi descarca de cateva ori pistolul in directia apei si il ameninta pe Emir sa nu mai deschida gura ca va trage cu adevarat in el si Zeynep il roaga sa lase arma si el se mira ca ea inca este cu gandul tot la Emir dar ii raspunde canu, ca se gandeste doar la el si la parintii lor si nu merita ca el sa ajunga la inchisoare din cauza unuia ca Emir. Pana la urma Tarik renunta si Emir ii spune lui Zeynep ca ea a crezut ca este ucigasa lui Ozan dar cel care l-a omorat este Tarik.   Pe de alta parte lui Kemal nu ii vine sa creada ce a auzit iar Nihan ii cere lui Mercan sa afle cine a pus streangul  lui Ozan si aceasta ii promite ca nu va fi inchis cazul pana nu se va afla adevarul.
Leyla ii spune lui Galip ca a descoperit ca obtin prfit asa mare pentru ca cumpara la un pret mult mai mic ca cel de pe piata si asta de la o singura companie si ea nu intelege cum este posibil. El isi aminteste ca Emir i-a incredintat depozitul de carbune si sa se asigure ca nu lasa urme ca se foloseste de el. Galip nu este prea convins de ce fac si ii aminteste lui Emir ca daca acest lucru se descopera in timp ce Nihan este la conducere ea va putea ajunge la inchisoare dar Emir este convins ca Kemal nu o va trimite pe Nihan la inchisoare. Galip pleaca de la Leyla fara sa o lamureasca. Putin mai tarziu ajunge Ayhan si ea ii cere sa o ajute si el se gandeste ca prima data trebuie sa verifice la adresa respectivei firme sa vada cum sta treaba si se va folosi de o cunostrinta care este in zona respectiva.
Emir continua discutia cu Zeynep si Tarik si ii spune ei ca daca nu crede ca Tarik este criminalul ii poate arata inregistrarea de la locul crimei. Tarik reuseste sa-i spuna lui Zeynep ca el il credea mort pe Ozan si dupa ce ea a plecat a vrut sa para ca el s-a sinucis si ei nu i-a putut spune si ii cere sa il ierte ca ea s-a chinuit zi de zi crezandu-se vinovata. Tarik pleaca si Zeynep ii spune lui Emir ca il uraste si ii va demonstra asta dar pentru moment este nevoita sa-i accepte ajutorul.
Nihan reuseste sa-l ajunga pe Kemal. El ii spune ca a vrut sa ramana singur sa-si adune gandurile. Ea ii aminteste ca si-au promis sa se sustina reciproc si nu intelege ce ii ascunde sau cumva a dat de o urma legata de criminal. Kemal ii raspunde ca pentru moment trebuie sa astepte sa se treazeasca Gurcan sa vada ce declara si ea se gandeste ca l-ar putea intre timp cauta pe cel care l-a spanzurat pe Ozan.  Pe de alta parte Mercan il banuie tot mai mult pe Tarik si cere sa se gaseasca orice dovada legata de prezenta lui Tarik in acea zi in spital. Kemal isi suna tatal sa vada daca cumva s-a intalnit cu Tarik dar ii spune ca nu si ii este frica sa nu faca vreo prostie din nou pentru ca se poarta foarte ciudat de cand a divortat. Tarik care era chiar langa frizerie dupa ce aude discutia amana putin sa intre. Pana la urma intra si ii spune tatal sau ca ar fi dorit mult sa se comporte astfel incat sa il iubeasca dar nu a reusit si a ajuns de unde a plecat si este un nimic si ii cere sa-l ierte ca nu a fost un copil bun pentru ca a facut o mare greseala si pleaca.
Kemal o suna apoi pe Zeynep sa-i spuna ca nu este vinovata si vrea sa-i vorbeasca asa ca merge dupa ea la spital. Cum Emir este acolo cand ea ii cere sa plece ii raspunde ca prima data vrea sa-si vada fiul. Zeynep cand il vede cum reactioneaza se gandeste ca el isi schimba sentimentele dar la plecare Emir ii spune ca in inima lui nu este loc pentru ea si nu a vrut sa se marite cu Hakan doar din cauza fiului sau. Cum Emir inttarzie sa plece pentru ca lui oricum nu ii este teama de Kemal, acesta chiar ajunge si se infurie pe Zeynep cand o vede alaturi de Emir. El o trimite pe Zeynep la masina si lui Emir ii cere sa nu o mai zapaceasca de cap. Emir insa este curios daca Nihan a aflat ca Tarik l-a omorat pe Ozan si este bucuros ca acum mai are in mana o arma.   Nihan ajunge acasa si ii spune lui Vildan ca Zeynep nu are legatura cu moartea lui Ozan.
Mercan este informata ca in ziua cand a fost omorat Ozan nu a fost emisa nicio reteta pe numele lui Tarik si nu exista inregistrari video de la spital. Singura informatie legata de el este ca in acea zi s-a insurat cu Banu si Mercan merge la ea.  Ayhan se intoarce la Leyla si ii spune ca la adresa indicata este o mina dar in care nu se desfasoara activitate mare, sunt doar cativa oameni si ar trebui urmarit daca cumva merg acolo camioane sa se aprovizioneze si cel mai bun lucru este sa o intrebe pe Nihan.   Kemal sta de vorba cu Zeynep si vrea sa stie ce cauta cu Emir si ii raspunde ca i-a cerut sa divorteze de Nihan si sa se insoare cu ea. Kemal se infurie si ii aminteste ca omul le tine langa el cu forta pe Deniz si Nihan si este un nebun si nu va permite sa fie crescut de el copilul ei. Ei vorbesc apoi de Tarik si ea ii cere sa nu il denunte la politie si sa fie de partea familiei nu a lui Nihan . Ii raspunde ca el este doar de partea dreptatii si ea ii raspunde ca Nihan mereu l-a ales pe fratele ei nu pe el.
Mercan merge la Banu si afla ca in ziua casatoriei lor nu s-a intamplat nimic deosebit doar ca el a intarziat putin. Apoi Mercan vorbeste si cu Asu si afla ca ea nu mai are inregistrarile dar cel care l-a spanzurat pe Ozan a fost Tarik. Nihan se intalneste cu Leyla si ii promite ca va cerceta si nu va permite ca Emir sa ii intinda o noua cursa si cand se intalneste cu el ii cere sa nu ii faca din nou ceva rau lui Leyla ca ea este in stare sa sacrifice tot ce are daca situatia o impune, chiar sa piarda actiunile ce le are de la tatal ei.  Se intalnesc apoi cu Mercan care le spune de inregistrarile cu care Asu ar fi fost santajata de Gurcan dar nu le spune ce tocmai a aflat de la Asu. Nihan pleaca si isi aminteste ca Asu i-a spus de Tarik dar pe moment nu vrea sa accepte asta.   Mercan cere sa i elibereze mandate de perchezitie pentru casele lui Tufan si Gurcan si sa se afle daca au cumva ceva casete de valori la vreo banca. Ea gaseste inregistrarea pe care Asu i-a dat-o lui Tufan si pe se afla complotul legat de moartea lui Ozan. Mercan considera ca a prins criminalul si cere sa fie luate si amprentele de pe stic. Apoi ea vede si inregistrarea de la banca si se gandesc ca Tufan a planuit totul dar prea evidente sunt probele asa ca exista suspiciuni.  Mai tarziu Mercan este informata ca inregistrarea video nu este montaj si pentru moment nu stiu unde este Tarik pentru ca are telefonul inchis.
Seara Zeynep sta de vorba cu mama ei care considera ca ar trebui sa mearga sa cumpere rochie de mireasa. Ii raspunde ca a rupt relatia cu Hakan pentru ca nu il iubeste si Emir i-a acceptat copilul. Fehime este furioasa si se intreaba cum va da nastere unui copil fara sa fie maritata si apoi cum il va creste si chiar daca ea pana la urma ar accepta situatia ce va zice tatal ei. Mai tarziu merge acolo Hakan care ii cere sa se mai gandeasca daca Emir tot nu i-a dat nicio speranta. Cand intra isi aude tatal multumit ca macar unul dintre copii face ce trebuie si si-a gasit calea.
 Emir ii spune lui Nihan ca a stat de vorba cu Asu si i-a spus ca Tarik este criminalul dar Nihan nu vrea sa creada in minciunile lor si cuvintele lor nu au nicio valoare. Emir ii spune daca crede atunci in Kemal pentru ca si el stie si ascunde de ea. Emir nu ii da voie sa plece ca este sotia lui si ea isi arunca inelul si ii spune ca in curand la fel va proceda si cu el. Emir ii spune ca este ultima data cand ii da voie sa plece sa se intalneasca cu Kemal si daca o va mai face i-o va lua pe Deniz.
Nihan a aflat de la Leyla unde sunt cei trei asa ca merge si ea acolo. Ramane doar cu Kemal si vorbesc despre ce au facut sa afle adevarul legat de moartea lui Ozan si ea isi cere iertare ca i-a invinuit sora si este convinsa ca vor afla impreuna adevarul. Sa fie impreuna si sa uite de zilele urate si sa se gandeasca ca este mereu primavara. El ii spune ca este imposibil si vrea sa-i spuna cine este criminalul dar ea ii cere sa taca. Au incercat sa afle daca Zeynep este vinovata dar nu s-au gandit ce urmeaza si acum sunt in acel punct. Apoi il suna Tarik sa mearga sa vorbeasca.
Kemal si Tarik se intalnesc si vorbesc prima data despre copilarie si apoi Tarik intreaba daca s-a aflat adevarul si vrea sa stie ce i-a lipsit mai mult cand a fost inchis si ii raspunde ca cerul si soarele. Tarik crede ca lui ii vor lipsi marea cu valurile si mirosul ei. Spune ca Ozan era mort cand l-a atins pentru ca a verificat si a facut totul doar sa o protejeze pe Zeynep. Spune ca de data asta nu il va mai face sa se rusineze, va merge sa se predea si va recunoste ca el a facut-o dar ii cere sa-l ierte. Kemal o suna apoi pe Nihan si ii spune ca fratele lui a recunoscut crima si merge sa se predea.
Dupa ce da declaratia Tarik ii spune ca ii este frica de ce va urma si Kemal ii spune ca va fi alaturi de el. Nihan intre timp ajunge si ea acolo si ii vede. Ea se apropie apoi de Kemal dar cum el este chemat de Mercan sa-i spuna ca fratele lui are nevoie de un avocat bun Nihan pleaca. Intre timp ajung Zehir cu Zehra ea fiind avocata lui Tarik. Nihan ajunge acasa si apare Emir care considera ca este faza patru din cele cinci de care el i-a vorbit si anume acum este in depresie. Nihan ii spune si lui Leyla ca ucigasul lui Ozan este Tarik. Ea simte pe dinauntru ca este inghetata dar pe dinafara simte ca arde. Tarik a marturisit si isi va primi pedeapsa, Gurcan este in pragul mortii iar Tufan este deja mort dar ea nu este deloc linistita. Ea l-a gasit pe ucigasul lui Ozan dar in schimb l-a pierdut pe Kemal. Pe de alta parte si Kemal ii spune lui Zehir ca nu mai poate reveni la viata. Apoi merge la el Mercan care ii spune ca pana la proces Tarik va fi inchis. El ii spune ca atunci cand existau banuieli ca Zeynep ar fi putut sa-l ucida o voce interioara ii spunea ca nu este posibil si acum a ajuns in acest punct tocmai cand s-a dovedit ca Zeynep este nevinovata si ce se intampla nu va putea uita. Ea ii povesteste cum copil fiind de cinci ani isi urmarea parintii cum plecau la lucru dar in ziua in care s-a intamplat nenorocirea si i-a pierdut a crezut ca niciodata nu va mai manca ciocolata dar a mancat. Apoi a crescut alaturi de bunica si pentru a intelege cum s-a petrecut crima parintilor, a devenit politista. La fiecare caz a lucrat inversunata ca si cum ar fi cautat criminalul parintilor ei. Omul uita pentru ca asta este natura umana. Kemal spune ca acum el si Nihan nu mai sunt cei din trecut si doar dragostea lor nu mai ajunge.
Ziua urmatoare dupa ce Tarik este dus Fehime ii spune lui Kemal ca nu mai poate fi impreuna cu Nihan, ea desigur nu are nicio vina dar fratele lui l-a ucis pe fratele ei si sunt lucruri care nu se pot uita si el poate sa fie tata pentru fata lui. Pe de alta parte si Vildan ii spune lui Nihan ca nu mai poate fi impreuna cu Kemal si povestea lor se termina acolo dar Nihan considera ca nu se poate termina, povestea lor nu are acolo finalul ci este sigura ca va continua.
Trece o saptamana si Zeynep se intalneste cu Emir care ii da actele noii ei afaceri de care se va ocupa si actele aparatamentului in care va locui pentru ca va trebui sa fie fericit copilul lui de care ea se va ocupa pana ce el va avea 18 ani. Kemal se intalneste cu Tarik care se asteapta sa-i spuna ca din cauza lui i s-au ruinat visurile si nu se mai poate gandi la o viata alaturi de Nihan. El se gandeste ca nici nu va sti ce-i sa-i spuna nepoatei lui Deniz cand il va intreba de ce i-a ucis unchiul. El ii cere lui Kemal sa-i vorbeasca de problemele ce-l framanata nu ca i-a trimis mancare mama lor dar nici Kemal nu stie ce poate spune. A sperat ca va fi cu Nihan dar acum nici nu o poate privi in fata. Tarik ii cere sa renunte la el si sa mearga sa-si continuie viata si sa-si creasca fata insa Kemal ii raspunde ca nu va renunta in schimb stie ce va face, il va termina pe Emir si Nihan isi va recapata libertatea si pe Deniz nu o va parasi niciodata dar cu Nihan nu va mai putea de acum forma o familie doar daca ea va dori asta.
Nihan este la cimitir si le vorbeste tatalui si lui Ozan ca a trecut o saptamana de cand nu l-a mai vazut pe Kemal si isi da seama ca el inca nu are curaj sa o priveasca in fata si nici ea nu stie inca ce sa simta. Ar vrea sa uite tot si sa se tina de mana cu Kemal. Emir este informat de omul lui ca Nihan este la cimitir iar Kemal si-a intalnit fratele si a vazut-o doar pe Deniz cand era cu Leyla. Emir ii spune ca nu mai este nevoie sa-i urmareasca. La plecare Kemal este asteptat de Leyla si Ayhan pentru ca urmeaza sa aiba loc o sedinta la firma si trebuie inainte sa vorbeasca.  Kemal isi da seama dupa ce ii arata Leyla ca Emir a dechis mina fara ca Nihan sa stie si urmeaza ca el sa prezinte un nou proiect avand in vedere ca a crescut mult profitul firmei. El pleaca la sedinta iar Leyla cu Ayhan urmeaza sa verifice la fata locului daca este vorba de acea mina. Inainte de a pleca la sedinta la Asu merge Mercan si ii spune ca a inchis cazul lui Tufan si inca cazul lui Ozan nu este inchis pentru ca asteapta sa se trezeasca Gurcan. Apoi ii da lui Asu un document prin care ii este interzis sa paraseasca tara pentru ca si cu ea este ceva in neregula si a auzit tot felul de discutii ce o privesc cum ar fi umblatul la directia unei masini, apoi treaba cu otrava dar asteapta sa se trezeasca Gurcan si daca cumva acesta va muri va cauta sa afle prin alte mijloace.
Nihan si Kemal ajung deodata la firma si este pentru prima data ca se intalnesc dupa ce Tarik s-a predat. Ea il intreaba daca va continua sa se poarte asa si va fugi de ea si ii raspunde ca au nevoie de timp. Ei merge apoi la sedinta unde Ermir isi prezinta noul proiect si toata lumea il voteaza.  Fehime ii cere lui Zeynep sa nu renunte la Hakan dar ea nu poate pentru ca nu il iubeste si nu se poate obisnui cu el. Fehime ii cere sa nu ii dea satisfactie lui Emir . Dupa ce se framanta mult cu ce are de facut il suna pe Hakan sa mearga la ea.
 Kemal insa le spune ca nu pot aproba proiectul ca nu stiu de unde vin banii cu care sa-l finanteze si in plus trebuie analizata productivitatea noului proiect. Emir insa considera ca Asu este o buna specialista si ea trebuie sa conduca proiectul si Kemal va trebui astfel sa colaboreze cu ea la verificari. Dupa ce se termina sedinta Kemal este sunat de Leyla care ii spune ca firma de unde se aprovizioneaza Emir are ceva in neregula.  El ii spune lui Nihan ca banuie ca noul proiect a lui Emir are legatura cu mina inchisa si trebuie sa verifice. Nihan decide sa mearga si ea din moment ce ea este directorul.  Emir este informat ca Leyla si Ayhan fac cercetari si el crede ca acum este momentul sa intervina Kemal si este curios ce se va intampla ca asteapta acest moment de mult timp.
Tarik o suna pe Zehra si ii cere o favoare, sa-i rezolve o intalnire cu Nihan cu toate ca nu este pregatit sa dea ochii cu ea insa are o datorie fata de Kemal.  Zehra o suna pe Nihan cand ea merge cu Kemal sa verifice pe teren situatia. Nihan sta putin pe ganduri dar cand Zehra ii spune ca Tarik vrea sa-i vorbeasca despre ea si Kemal accepta. Lui Kemal Nihan ii spune ca este vorba de ceva proceduri legate de munca. Apoi ei i se face putin rau si el o intreaba daca nu cumva este gravida avand in vedere cate s-au intamplat intre ei dar ii raspunde ca nu este cu siguranta. Ei isi spun apoi ca se iubesc dar Kemal considera ca in situatia lor nu ajunge doar dragostea.
Leyla cere documente si constata ca tot carbunele merge la compania Kozcouglu, adica cei de acolo lucreaza doar pentru Kozcouglu. Ajunge si Kemal si se intalneste cu un vechi coleg de munca caruia i-a cerut ajutorul. Ii cere apoi sefului de acolo sa scoata afara pe toti oamenii. Kemal se uita apoi pe documente si vede ca Emir a deschis o mina care sa lucreze doar pentru el si o sa aiba mari probleme. Lui Leyla ii spune sa nu isi faca probleme ca o va salva. Dupa ce Kemal termina de verificat ii spune sefului ca lucreaza fara si aiba licenta si fara sa fie asigurata siguranta locului de munca si respectivul ii raspunde ca face ce i se cere si pentru asta ii arata documentele. Kemal isi da seama ca Emir a trecut de decizia consiliului director si a deschis mina si realizeaza ca la conducerea afacerii pe hartie de fapt este Nihan. Le spune sa astepte ca el merge la Emir sa-i vada conditiile.
Hakan merge la Zeynep si afla ca ea este deacord sa se marite cu el desi are alte posibilitati dar parintii ei nu au si nu vrea sa-i supere. Ii spune ca daca oferta lui mai este valabila se va casatori dar mai mult de prietena nu-i poate fi si ii raspunde ca el inca spera.
Kemal ajunge la Emir si ii spune ca va face plangere sa se inchida mina dar ii raspunde ca nu el a deschis-o ci Nihan si este curios daca o va trimite la inchisoare doar sa-l duca pe el la ruina. Tocmai ajunge si Nihan si afla ca daca doar doi ani este inchisa el ii va putea lua fata. Conditia lui este ca ei sa nu se mai vada. Kemal pleaca si Nihan ii cere sa inchida mina dar ii raspunde ca solutia este in mana ei si ea ii promite ca nu se va mai vedea cu Kemal si Emir suna la mina sa nu mai intre nimeni. Nihan si Kemal se intalnesc la lift si ea ii spune ca Emir a oprit lucrarile pentru ca i-a promis ca nu se vor mai vedea ca oricum el fuge de ea.
Nihan merge la Tarik si Kemal afla de la Zehra si merge si el dar nu poate intra. Tarik ii multumeste si ii spune ca Ozan nu mai avea puls, cel putin asa a crezut. Era un baiat bun si el il iubea dar era la mijloc sora lui si cand a vazut ce a facut el nu a mai rationat si s-a gandit sa o ajute. Mai tarziu cand si-a dat seama ca inca traieste a vrut sa-l salveze dar nu a reusit. Poate ca el este o persoana rea dar asa ceva nu ar face cu intentie. Ii raspunde ca il crede si Tarik spune ca asta este foarte important pentru el. Tarik ii cere sa creada in Kemal si nu trebuie sa-i spuna el cat de mult o iubeste Kemal ca oricum ea stie dar sa-l cheme la ea pentru ca asta asteapta fiindu-i frica si sa nu-i lase fratele pentru ca fara ea Kemal moare. La plecare il intalneste pe Kemal, il imbratiseaza si ii spune ca nu il va lasa niciodata si el ii cere sa nu-l lase. Cu toate ca Emir o ameninta ei nu ii este frica pentru ca va dovedi ca este nevinovata. In schimb ii cere sa-i dea putin timp.
Trec doua zile si la Mercan merge mama lui Tufan si ii da o scrisoare pe care Tufan i-a scris-o si fericit ii spune ca el si Asu vor incepe o viata noua si ea li se va alatura. Mercan este derutata pentru ca el pare foarte fericit si nu intelege de ce ar fi rapit-o si mama lui spune ca fiul ei nu a rapit pe nimeni. Fiul ei a murit degeaba si o roaga pe Mercan sa rezolve cazul. Kemal se intalneste cu Nihan la o adresa indicata de ea unde este impreuna cu Deniz.. Ea ii spune ca a cumparata casa pentru ei si el poate sta acolo oricand vrea. Ea ii cere ca ei sa lase la usa acelei case toate grijile lor. Emir insa ii vede si suna la minister ca are de raportat ceva. Spune ca 40 de oameni lucreaza ilegal intr-o mina deschisa ilegal si in plus fac profit vanzandu-i lui toata productia. Mai spune ca el este Emir Kozcouglu si face plangere impotriva sotiei lui....


Rezumat ep 66
Nihan cu Kermal si Deniz iau masa si vrea ca el sa o sustina si sa o laude pentru ce a pregatit. Este foarter fericita ca sunt toti trei si Kemal ii promite ca a mai ramas putin timp pana vor fi mereu impreuna. Ea este sigura ca nimeni nu ii va mai desparti cand tocmai la usa bate politia. O anunta ca este arestata pentru ca a deschis ilegal mina si a pus in pericol viata oamenilor.  Nihan ii cere lui Kemal sa faca ceva sa o salveze si le spune oamenilor ca este cu un copil in brate cum sa plece si Kemal este convins ca Emir a facut asta. Ea isi aminteste ca Emir i-a spus ca daca se mai intalneste cu Kemal i-o va lua pe Deniz si ii spune si lui Kemal. Emir care priveste de la distanta ce se intampla o suna pe Asu care se afla la politie, sa-i spuna ca acum este randul ei. Ii mai spune ca si el urmeaza sa ajunga si va fi un festival cum nu a mai fost.
Asu merge la Mercan si spune ca vrea sa faca o plangere impotriva lui Nihan Kozcouglu. Spune ca imediat ce a facut inspectia, a facut legatura intre Nihan si acest fapt si ii da documentele care intaresc ce spune. Mercan sesizeaza ca pare cam excitata cand Nihan este prinsa la colt si ii spune ca este de la criminalistica si o ajuta sa gaseasca departamentul care se ocupa de probleme economice. Ii mai spune ca este periculoasa pentru cei care se uita la ea si chiar Tufan care se uita s-a ars asa ca se gandeste ca si ea trebuie sa se protejeze sa nu pateasca ceva si nu pare sa fie foarte suparata de ce s-a intamplat din moment ce imediat s-a dus la munca. Mercan ii cere apoi lui Aderm sa urmareasca dosarul lui Nihan sa vada la cine ajunge.
Zeynep este cu parintii in vizita la Tarik si ea mai ramane sa vorbeasca si ii spune ca mai sunt doua zile si se marita dar gandul tot la Emir ii este. Lui Tarik ii pare rau ca nu l-a omorat si ea ii raspunde ca din inima ei tot nu l-ar fi scos. Tarik ii spuner ca Hakan este un om bun si ii va salva viata.
Zehra sta de vorba cu Nihan si ii spune ca daca va fi retinuta mai mult Emir poate divorta si lua copilul. La politie ajunge si Emir si pana la urma Kemal este nevoit sa-i dea fata si Mercan ii atrage atentia lui Kemal sa nu faca ceva necugetat acolo in sediul politiei. La plecare Emir ii spune lui NIhan ca in curand va primi vesti de la el. Mercan ii cheama pe Kemal si Zehra la ea. Kemal se gandeste ca poate Emir a planificat de mai multe luni acest lucru si acum el nu le mai are nici pe Deniz si nici pe Nihan. Zehra le spune ca situatia este destul de serioasa si toate platile au fost facute din contul personal a lui Nihan si pe toate documentele este doar semnatura ei.
Emir si Asu se intalnesc si ea este furioasa ca el a avut un astfel de plan sa o bage pe Nihan la inchisoare. Este nemultumita pentru ca a facut sa creasca profitul firmei datorita acelei mine, a trimis-o pe Nihan dupa gratii sa-i ia fata dar are planificat sa continue sa traiasca cu ea. A adaugat o noua problema pentru ei si un nou razboi cu Kemal. El ii arata ca ii va trimite in cursul zilei lui Nihan cererea de divort dar Asu este convinsa ca nu o va semna pentru ca astfel ii va ramane lui fata.
Mercan il ajuta pe Kemal sa stea de vorba cu Nihan si ea chiar acolo fiind continua sa fie geloasa. Ea  ii spune ca el este cel care ii da energia de care are nevoie dar ii este frica cum nu i-a mai fost. Kemal o incurajeaza ca va fi eliberata si trebuie sa gaseasca o cale ca acest lucru sa se realizeze. Au rezolvat multe conspiratii si o vor rezolva si pe aceasta. Emir ajunge acasa si cand Vildan afla ce s-a intamplat face o criza si el ii cere sa se comporte cum trebuie ca altfel o va trimite la spitalul de nebuni.
Inainte ca Kemal sa plece Mercan ii spune sa fie atent la Asu pentru ca are intentii rele si ii da scrisoarea pe care Tufan i-a scris-o mamei lui cu putin timp inainte de a muri. Este evident ca nu a rapit-o pe Asu si la mijloc este altceva. El este decis sa afle adevarul dar prima data trebuie sa o salveze pe Nihan.
Leyla cu Ayhan merg la o scoala pe care o sponsorizeaza si vad ca sunt cam putin copii si directoarea le spune ca sunt bolnavi. Lor li se pare ciudat ca asa brusc s-au imbolnavit mai multi si afla ca ei au curatat un teren sa-si faca un teren de joaca si probabil locul respectiv era infestat cu ceva susbstante si mancand fara sa se spele pe maini s-au intoxicat si Ayhan apeleaza la un prieten sa afle al cui este terenul. Afla ca proprietarul este cel care transporta carbunele de la mina. Galip este informat de omul de la scoala despre vizita a doua personae si ii spune cum se numesc. El se panicheaza pentru ca de fapt pamantul este al lui dar fictiv l-a trecut pe numele lui Ahmed, cel cu transportul si ii este frica sa nu se afle.
Kemal merge la Asu sa o intrebe ce urmareste si ii spune ca a facut doar ce i-a cerut consiliul director dar se scapa sa-i spuna ca a vorbit cu cativa oameni de la mina. El considera ca ea nu este naiva sa creada ca Nihan va fi inchisa in schimb este convins ca este foarte rea. El o suna apoi pe Zehra sa-i trimta copie dupa documentele din dosarul pe care Asu l-a dus la politie pentru ca ceva nu este in regula cu acele documente si Asu se pare ca minte. Asu merge la Emir si ii spune ca s-a intalnit si cu alti oameni in afara celor mituiti de ei pentru ca s-a dus la mina. Ea stie ca planul lui era altul dar cand si-a vazut sotia cu Kemal planul a cazut, ea nu a stiut ca l-a schimbat si de aceea s-a dus la mina. Emir se infurie pentru ca ea si tatal lor l-au adus in acest hal si prezenta ei in scenariul facut de el a fost de la inceput un lucru rau si el se infurie ca Kemal si-a dat seama de acest lucru.
Mercan descopera cum Asu facand un transfer de bani de la o banca la alta l-a platit de fapt pe Gurkan. Zehra ii duce lui Nihan cerera de divort trimisa de Emir dar o rupe pentru ca nu-i face jocul lui ca sa-i ia fata. Fehime merge cu actele gasite la Zeynep pe care i le-a dat Emir si il ameninta ca daca nu ii lasa in pace fata ea il va impusca si sa-i fie clar ca acel copil nu este a lui ci al lor si nu il va vedea niciodata. El o suna pe Zeynep sa se intaneasca dar ea este deacord pentru ziua urmatoare.
Seara Asu ajunge acasa si imediat suna la usa mama ei care ii cere sa o primeasca la ea pentru ca a obosit sa mai stea cu Emir. Cand el afla o suna pe Asu  si recunoaste ca mama lui nu-l vrea si mai repede l-ar apara pe Kemal si Nihan decat pe el dar sa nu se bucure pentru ca nici pe ea nu o iubeste pentru ca ei nu merita sa fie copiii acelei mame.
Kemal sta toata noaptea sa verifice actele din dosarul dat de Asu politiei si ajunge la concluzia ca sunt cateva declaratii fabricate si apoi ei pleaca la mina. Acolo afla ca Asu a fost sa vorbeasca cu oamenii cu o saptamana in urma si Kemal isi da seama ca ea a fost dupa sedinta cu directorii si cu doau zile inainte de a fi arestata Nihan si dupa ce Emir a spus ca a inchis iar mina. La cerera lui oamenii accepta sa dea declaratie. Kemal merge la Emir si ii spune ca declaratiile din dosarul lui Asu dat politiei sunt toate fabricate si intre el si Asu nu este nicio diferenta singurul lor scop este sa-l separe pe el de Nihan. Emir ii aminteste ca Nihan este retinuta si el nu poate face nimic si pana la urma furia ce nu si-o poate stapani ii aduce din nou lui victorie. Ii cere sa stea la distanta de Nihan si cu cat se apropie mai mult cu atat dezastrul ce i se va intampla ei va fi mai mare. Kemal ii spune ca Nihan nu are legatura cu faptele de care este invinuita ci el este amestecat in toate si Asu nu este deloc straina. Kemal ii spune apoi de discutia avuta cu oamenii de la mina si care vor da declaratie. Emir ii spune ca nu are nicio dovada impotriva lui si Kemal ii raspunde ca el si Asu vor ajunge la inchisoare si pe Nihan o va salva asa ca planul lui Emir cade iar.
Zehra este la Nihan si ii spune ca directorul financiar a recunoscut ca a fost un complot impotriva ei dar Nihan se gandeste ca Emir mereu are un plan B. Afara cu totii o asteapta pe Nihan si pe Vildan o deranjeaza prezenta lui Kemal, el fiind fratele celui care i-am ucis copilul. Kemal merge la ea si isi cere scuze si ii cere sa-l inteleaga. Nihan este eliberata si el o duce sa o vada acasa si stiu ca trebuie sa fie precauti dar omul lui Emir este pe urmele lor.
Zeynep se intalneste cu Emir si el ii cere sa nu se marite cu Hakan si ii raspunde ca va face asta doar daca el divorteaza de Nihan. Hakan isi pregateste tinuta pentru ziua urmatoare si ii cere sfatul lui Safak. Ii spune ca nu mai este comisar si ca in curand se va muta din Istanbul si lui Zeynep inca nu i-a spus dar stie ca ii va prinde si ei bine asta.   Nihan merge la Emir cu actele de divort pregatite de Zehra si ii spune ca ea este cea care deschide procesul de divort si pe 24 mai va lua sfarsit captivitatea ei in acea casa. Ii raspunde ca el nu va divorta niciodata de ea si daca se va intampla Deniz va creste alaturi de el dar pe Nihan nu o mai impresioneaza amenintarile lui si este convinsa ca nu va face nimic. Mercan este la un pas de a afla legatura dintre Asu si Gurcan, ea trebuie sa demonstreze ca persoana care ii dirija si pe Tufan si pe Gurcan este Asu.
Galip merge disperat la Emir sa-i spuna ca are probleme cu Leyla care aduna informatii despre terenul pe care el a ingropat mai demult deseuri radioactive. El a cautat sa scape de deseurile primite din afara tarii in urma cu 30 de ani pentru ca firma trecea printr-o criza si nu a avut de ales. Emir este foarte furios si spune ca daca se afla ca firma lor s-a ocupat cu astfel de lucruri sunt terminati. Galip ii cere sa-l ajute sa o faca pe Leyla sa taca.
 In acest timp Nihan si Kemal sunt din nou la casa lor si stabilesc ce au de facut. Ea este foarte emotionata ca vor locui impreuna in acea casa. Ea ii cere sa nu plece inca ca abia a venit dar ii spune ca trebuie sa ajunga la cununia lui Zeynep. Pe de alta parte Ayhan ii spune lui Leyla ca l-a gasit pe Ahmed dar este amarat si nu a avut niciodata firma sau pamant. Probabil pentru cativa bani cineva i-a folosit numele. Si Leyla gaseste informatii ca o asociatie ecologista face cercetari in zona respective. Ei cauta sa afle de fapt al cui este terenul si Ayhan este convins ca vor afla. Galip mai primeste un telefon legat de investigatiile lui Leyla si este decis sa o omoare pentru ca sa-i inchida gura dar Emir ii spune sa uite de asa ceva pentru ca ea este matusa lui Nihan.Galip il intreaba cum va mai lupta impotriva lui Nihan si Kemal daca se afla adevarul si el ajunge la inchisoare si firma da faliment. Emir considera ca nu a auzit ce i-a povestit si el nu are decat sa stearga orice urma care ar putea sa o duca pe Leyla la el. Galip se intalneste cu un om caruia ii arata poza lui Leyla si ii cere sa urmareasca pas cu pas ce face si daca nu pot rezolva usor problema atunci o vor face in stilul lor.
Kemal ajunge si vorbeste cu Zeynep inainte de cununie. Ii spune ca inca nu este tarziu sa renunte si se ofera sa vorbeasca cu Hakan si cu tatal lor. Ii raspunde ca nu poate face asta si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni si isi va reveni. Are loc oficierea casatoriei si cel care spune nu este Hakan pentru ca a fost amenintat de omul lui Emir care l-a tinut ostatic pe Safak. El va trebui sa spuna ca nu este al lui copilul si ca a aflat asta recent si daca nu face asta fratele lui va muri.
Zeynep pleaca singura si ii iasa in cale Emir si isi da seama ca din cauza lui s-a intamplat asta. El ii aminteste ca i-a spus ca nu va fi nicio nunta si a avut dreptate. Ii cere sa urce in masina ca nu i-a ramas unde sa mearga decat cu el. Leyla merge la asociatia de protectie a mediului care a inceput investigatiile legate de acel teren in urma cu 3 ani si vrea raportul dar directorul ii spune ca inca nu au terminat de investigat asa ca nu are ce sa-i arate pentru ca de fapt Galip i-a mituit cand au inceput investigatiile. Directorul se intalneste cu Galip si ii spune ca nu exista nicio evidenta scrisa care sa duca la el si ii da din nou bani si pentru ajutorul de acum.  Leyla insa are noroc pentru ca una dintre angajate care a lucrat la acel raport si care spune ca intradevar nu este finalizat pentru ca s-a dat ordin sa fie oprit, ii poate da partea din el care este gata cu conditia sa ajunga pe mana procurorilor si Leyla ii promite.
Emir o duce pe Zeynep in apartamentul pregatit iar Kemal si Fehime  trebuie sa-i dea explicatii lui Huseyn pentru ca stiau al cui este copilul lui Zeynep si au ascuns. El este necajit ca nu se va mai putea uita in ochii oamenilor dupa rusinea patita si considera ca din acest moment nu mai are nicio fata. Kemal ii cere sa nu spuna asta pentru ca ei au presat-o pe Zeynep si el va fi pana la sfarsitul vietii fratele ei si unchi pentru copil.  Zeynep ii cere lui Emir sa se gandeasca si la ea si ii raspunde ca s-a gandit din moment ce a salvat-o dintr-o casnicie care ar fi facut-o sa sufere. Ea se infurie ca din nou ii spune de Nihan si nu mai vrea sa auda acel nume pentru ca il vrea pe el si nu va fi la fel ca o statuie. Ea nu stie daca el o iubeste sau nu dar stie ca lui ii place lupta si ei ii place tot ce tine de el chiar si partea lui intunecata si este convinsa ca acea lupta ea o va castiga si finalul la fi la masa cununiei.
Nihan si Kemal iau cina in casa lor si Emir este informat ca sunt impreuna. El sparge paharul din mana si cum se raneste considera ca a inceput deja sa curga sange in acest razboi. Ii cere omului sau sa faca asa cum a stabilit pentru ca vrea sa fie de fata cand Kemal isi da ultima suflare.
Ziua urmatoare Leyla primeste raportul si promite ca cei vonovati vor fi pedepsiti. Galip afla de intalnirea celor doua si ii cere omului sau sa afle ce au vorbit. Pentru ca sa ramana singur in casa Kemal, cel de la care Nihan a cumparat vopsea o suna  fiind amenintat  si ii cere sa mearga ea dupa vopsea ca nu are cu cine sa i-o trimita.
Leyla citeste raportul si il suna pe Ayhan sa-i spuna ca a aflat din ce cauza s-au imbolnavit copiii si tocmai ii bate in geam Galip. El ii cere sa uite ce scrie in raport dar ea nu poate accepta si ii spune ca a venit timpul sa plateasca pentru ce a facut. El ii ia dosarul dar Leyla este decisa sa ceara o noua ancheta asa ca dupa ce Leyla pleaca el isi suna omul si ii cere sa o termine.
Omul lui Emir intra si il adoarme pe Kemal si le cere celor care il insotesc sa produca un scurt circuit dar sa nu lase urme ca ar fi fost provocat. Nihan este retinuta  sub motiv ca nu este inca preparata culoarea si cand omul se face ca se intereseaza sa vada care este situatia, ii suna telefonul si ea isi da seama ca o pacaleste si isi aminteste de discutia cu Emir cand o ameninta daca continua sa se vada cu Kemal si pleaca rapid. Leyla ajunge la Ayhan si el vede ca este tintita de o arma dar nu apuca sa faca mai mult pentru ca se trage in ea.

Emir sta si priveste cum incepe sa arda casa dar vede ca Nihan se intoarce mai repede decat s-ar fi asteptat si alearga sa o opreasca. . Este insa oprit de Hakan cu arma indreptata spre el. Pe de alta parte Nihan se chinuie sa-l scoata pe Kemal dar este si ea accidentata…..


Rezumat ep 67
Impuscatura este trasa de omul lui Emir in mana lui Hakan si Emir fuge, o scoate pe Nihan dar nu merge si dupa Kemal care intre timp se trezeste. Nihan vrea sa-i dea drumul si ii spune ca el l-a omorat pe Ozan si acum o omoara pe ea dar ii raspunde ca si-ar fi dorit sa-l iubeasca si pe el asa. Hakan vede focul si il scoate pe Kemal. Nihan ii spune lui Emir sa se roage ca sa iasa viu de acolo altfel cu mainile ei il va omori. Hakan si Kemal ies si Emir este surprins si ii spune lui Nihan sa nu starneasca si mai mult focul care arde. Nihan spune ca nimic nu o va opri cu toate amenintarile lui pentru ca din nou ii aduce aminte de Deniz. Kemal vrea si el sa mearga la Nihan pentru ca stie ca Emir a dat foc casei lor si Hakan il opreste. Lui Kemal nu ii este frica de nimic si este o onoare sa moara pentru Nihan dar Hakan il intreaba ce se vor face fara el Nihan si Deniz.
Emir ii ureaza insanatosire lui Kemal si mergand spre el ii spune ca stie ca el a pus focul pentru ca ii este frica si este printre ultimele lui eforturi si cu mainile lui il va duce la inchisoare. Emir raspunde ca nici un Kozcouglu nu poate fi inchis si mainile lui nu au putut sa-i salveze fratii de influenta lui si nici pe Nihan si Deniz. Kemal nu se poate abtine si ii da un pumn dar Nihan cauta sa-l linisteasca pentru ca Emir face asta sa-l provoace. Nihan este sunata de Vildan si ii spune ca Leyla a fost impuscata si starea ei este critica si Emir isi da seama ca Galip a facut asta.
Leyla ajunge la spital si este bagata in sala de operatii, Mercan cu echipa fac investigatiile si ia in calcul si dusmanii lui Ayhan si totodata se intreaba cine ar fi vrut sa o impuste pe Leyla. In acest timp Galip este disperat pentru ca daca Leyla este salvata el va fi terminat si il ia la intrebari pe cel care a tras de ce nu a dus la capat treaba si daca l-a vazut cineva dar raspunde ca nu. Nihan pleaca cu masina ei la spital si Hakan il ameninta pe Emir sa-i fie frica de el pentru ca nu va pleca ci isi va continua munca in Istanbul. Emir se intalneste cu Galip si este suparat ca nu l-a ascultat si daca se afla va fi si mai rau pentru ei. Ii cere sa nu mai faca nimic fara sa nu-l anunte si trebuie sa fie mai uniti ca niciodata.
La spital Ayhan da ordin oamenilor sai sa ia pozitii in toate zonele spitalului sa asigure paza pentru Leyla daca pana acum nu a putut sa o apere. Mercan ajunge la spital si o intreaba pe Vildan daca sora ei avea dusmani sau daca a amenintat-o cineva si neaga. Ea merge apoi la Ayhan si il intreaba de dusmani si de ce poate sa-i spuna dar ii raspunde ca nu nu avea dusmani si mai mult nu stie iar Mercan il atentioneaza ca poate sfarsi rau daca se razbuna personal insa pentru el nu conteaza nimic decat viata lui Leyla. Ajung la spital si Nihan cu Kemal si la putin timp Emir si Ayhan ii striga sa plece de acolo insa Emir spune ca locul lui este langa soacra si sotie si Ayhan ii raspunde ca locul lui este in sicriu, tata si fiu impreuna. Ayhan se indeparteaza si Kemal il intreaba cine a facut-o si ii raspunde ca ori fiul ori tatal ori cei doi impreuna si va afla. Crede ca din cauza pamantului asupra caruia facea investigatii si Kemal ii cere sa-i spuna lui Mercan dar el refuza si il roaga sa nu-i stea in cale de data asta ca el singur va rezolva problema. Mercan sta de vorba cu Nihan si crede ca Ayhan vrea sa resolve singur treaba dar nu ii va permite si o intreaba daca crede ca Emir are legatura cu asta si ii raspunde ca Emir are legatura cu tot ce se intampla si in urma cu cateva ore a incercat sa-l omoare pe Kemal si chiar daca face plangere nu se va schimba nimic. Ea ii cere lui Mercan sa-l protejeze pe Kemal de Emir pentru ca nu va rata nicio ocazie sa faca asta.  Se termina operatia si doctoral le spune ca a fost foarte grea pentru ca a pierdut mult sange si inima I s-a oprit asa ca a trebuit resurscitata si urmeaza sa vada cum va evolua in urmatoarele 48 de ore.
Zeynep este sunata de Hakan care vrea sa-i vorbeasca si ii cere adresa sa-i duca si lucrurile ramase la el. Si Kemal a cautat-o peste tot dar ii promite mamei ca o va gasi si nu o va lasa pe mana acelei jigodi. Ii trimite mesaj sa-i raspunda ca nu este singura si vrea sa se intalneasca. Ea ii cere doar iertare si continua sa nu-i raspunda. Emir este la politie dar pentru moment este tinut fara sa i se ia declaratie. Mercan afla ca a fost gasit un baiat care a vazut omul cu pusca si vor sa faca portretul robot al celui care a tras. Legat de focul de la casa nu au fost gasite urme ca cineva l-ar fi provocat. Cum Emir nu mai are rabdare ii cere lui Mercan sa-i ia declaratie si sa nu-l mai tina ca el este Emir Kozcouglu si ii raspunde sa stea la locul lui ca acolo este politia si nu conteaza cine este si il chiar poate retine ca le da lor ordin.
Kemal il trimite pe Zehir sa ia laptopul lui Leyla sa afle ce a descoperit si asta inainte ca Ayhan sa faca vreo prostie.  Cand Zehir se intoarce ei afla ca inainte cu o zi Leyla a luat legatura cu o organizatie “iubitorii naturii” si Kemal merge acolo. Hakan ajunge la Zeynep si se mira ce casa i-a inchiriat Emir si ii raspunde ca nu pentru ea este ci pentru Poryaz asa ca el afla cum se va numi copilul. Ii pare rau ca din cauza lui ea nu isi mai poate vedea parintii dar a fost fortat de Emir sa faca asta. Ii promite ca o va salva de Emir si ziua urmatoare il va ucide. Ea il implora sa nu faca asta ca fara Emir nu poate trai si recunoaste ca il iubeste si este slaba daca asta inseamna dragostea. Ea este convinsa ca nu va da nastere acelui copil ca si amanta lui ci ca si sotie si lui nu i-a dat niciodata vreo speranta. Hakan pleaca dorindu-i sa nu fie nefericita toata viata pentru intunericul in care se afla.
Mercan se intoarce in birou si ii spune lui Emir ca ii va lua declaratie daca spune adevarul legat de impuscarea lui Leyla si despre focul de la casa. Ii raspunde ca nu are legatura cu nciunul dintre evenimente si este o calomnie. Mercan se ridica sa ia declaratie de la martori si el o opreste pentru ca nu il poate retine acolo si ii raspunde ca poate si cel putin nu va mai putea face si altceva in timp ce ea este cu ochii pe el. O intreaba daca cumva s-a indragostit de Kemal si ea ii cere sa nu intreaca lmasura si ii spune ca il retine pentru ca este suspect ca a pus focul. Emir este dus apare  Galip caruia cere sa ia legatura cu Asu ea apare cu mama lor si el ii spune ca nu are legatura cu impuscarea lui Leyla si pentru foc ii cere lui Asu sa vorbeasca cu Galip. Mercan primeste profilul robot si ii cere lui Adem sa verifice pe toti cei apropiati de familia Kozcouglu.
Kemal cu Nihan ajung la iubitorii naturii dar nu reusesc sa afle nimic cu toate ca isi dau seama ca omul ii minte si Kemal are ceva in minte cum sa afle ce se ascunde acolo. Intre timp si Ayhan afla pe numele cui este pamantul dar ii cere omului sa afle adevaratul proprietar. Galip ii cere ajutorul lui Asu si ea ii spune ca singurul lucru ce-l poate face el este sa se roage ca Leyla sa nu mai deschida ochii dar oricum Kemal nu va lasa nerazbunat sangele varsat. Tarik o suna pe Zeynep si cand afla ce s-a intamplat ii spune ca de acum pentru ea el este mort. Avocatul merge la Asu cu mesajul de la Emir ca ea sa gaseasca o cale sa-l salveze. Intre timp Kemal incepe sa faca pe cont propriu analiza terenului cu pricina si ei stiu ca ce s-a intamplat acolo a fost in urma cu 30 de ani si Kemal crede ca va afla ce a fost daca vor vorbi cu Mujgan. Ei afla ca la acea vreme firma trecea printr-o criza si el a rezolvat problema intr-o zi vanzand un teren pe care un comparator il vroia de ceva timp si Kemal cere sa-i scrie adresa daca o mai tine minte. Ea cand afla motivul perntru care ii intereseaza le spune ca fiul ei nu i-a facut nimic lui Leyla. Dupa ce Kemal si Nihan ies el este convins ca o firma nu poate fi salvata in schimbul unui teren.
Mercan merge cu mancare la Emir si el o lauda ca arata bine si apoi ii vorbeste despre iubire. Ii arata unde se simte dragostea iar inima este ceva fabricat pentru inimile romantice. Ea ii spune apoi sa nu-i raneasca pe Kemal si Nihan si pe el il apuca durerea si cere pastilele.
Asu ajunge acasa si vede ca Nihan si Kemal au fost acolo si mama ii spune ca au fost pentru legatura intre Galip si impuscarea lui Leyla si gandindu-se la perioada de care au intrebat il crede in stare pe Galip de orice pentru ca asa cum pe ea a impins-o poate comanda si uciderea altuia.  Asu ii cere ca daca mai merg sa intrebe ceva sa nu le spuna pentru ca sunt dusmanii lor si mama ei se mira ca inca l-ar apara pe Galip daca ar sti ce a facut. Ii raspunde ca il uraste pe Galip la fel ca si ea dar nici nu poata da cartea in mana lui Kemal si Nihan si mama ei se mira ca chiar daca il uraste pe Kemal il va proteja pe Galip pentru ca nu are nevoie de cei doi sa-l termine pe Galip.
Are loc o sedinta in cadru restrans organizata de Asu care le cere sa accepte ca pentru noul proiect din Chile cel mai indicat sa mearga sa supravegheze lucrarile este Galip si nimeni nu are obiectii. Mai tarziu Galip desi este incantat ca asa va fi salvat tot mai comenteaza si Asu ii spune ca el i-a obligat sa procedeze astfel si el este mirat ce s-a intamplat de au devenit cu adevarat o familie. Asu ii raspunde ca nu-i pasa deloc de el dar firma este importanta pentru ea si nu poate accepta sa piarda in fata lui Kemal.
Kemal si Nihan se afla la adresa pe care Mujde le-a dat-o si li se pare ciudat ca locul este arid si in jur totul este verde si locul seamana la fel de mult cu primul si vor sa se faca si acolo verificari si Kemal apleaza din nou la Nyiazi. Ei vorbesc apoi de Leyla care le-a deschis aceasta usa si pot astfel sa-l trimita pe Kozcouglu la inchisoare si ei spera ca ea sa se faca bine.
Kemal si Nihan iau masa la o pescarie si ea ii povesteste cum pe vremea cand ea si Ozan erau mici si mergeau la Bodrum de plictiseala numarau liniile de pe sosea pana au adormit dar la o franare brusca s-au trezit si asta tatal lor a facut-o intentionat sa mearga sa manance peste si era un loc asemanator dar acum ei nu mai sunt iar mama ei nu mai este cea din trecut. Kemal ii raspunde ca in curand vor fi si ei o familie si fata lor va Numara liniile, este inceputul lor ca si familie. El se intristeaza ca ii este dor de Deniz si Nihan ii spune ca merg sa rezolve ce mai au de rezolvat si apoi o suna pe Eda sa o duca pe Deniz. Ei se intalnesc cu Niyazi si le spune ca rezultatele vor iesi in 2-3 zile dar deja cam stie ce va fi pentru ca locul acesta si celalalt sunt aproape identice.
Zeynep merge sa-l vada pe Emir si Mercan nu intelege de ce i-ar da voie pentru ca are interzis si ii raspunde ca vrea sa-si incerce norocul si de fiecare data cand Emir a incercat sa-i omoare fratele si nu a reusit s-a uitat la ea, ca si un fel de plata si ea a acceptat pentru ca il iubeste. Daca vrea sa avanseze in acest caz sa o lase sa-l vada pe Emir.  Zeynep il intreaba daca a incercat sa-I omoare pe Kemal dand foc stiind ca este inauntru si ii raspunde ca oricum stie raspunsul si facandu-l sa vorbeasca il trage in jos. Ea ii cere sa-I lase in pace sa-si traiasca viata alaturi de copilul lor. Copilul lui este acolo si pentru toti este ultima sansa. El o intreaba cum de i s-a dat voie sa-l vada si ii povesteste ce i-a spus lui Mercan si concluzia ei este ca el a facut-o. El spune ca trebuie sa aduca si dovezi si ii raspunde ca nu poate dar citeste in ochii lui si stie ca nu este suparat ca este inchis ci din cauza ca a ratat ocazia.
Mercan se infurie cand Aden ii spune ca nu sunt dovezi ca focul a fost pus si ii cere sa gaseasca ceva ca atat cat procedura ii permite il va tine acolo pe Emir incat sa nu mai poata mitui oameni pentru ca stie ca el a facut-o si daca gaseste un fir toata familia va da socoteala, care pare a fi o familie de criminali. Nihan cu Denis si Kemal se distreaza in parc si la final ii spune ca va reusi sa divorteze pentru ca el nu va mai permite ca ele sa fie in preajma acelui om.
Trec doua zile si Mercan este informata ca masina unuia dintre suspecti a fost identificata pe camera in zona in care Leyla a fost impuscata. Dupa doua zile si Emir este eliberat si ea il atentioneaza ca va fi cu ochii pe el. Galip il asteapta si ii spune ca seara are avionul si a vrut sa mai vorbeasca. Cum sunt urmariti de politie si pentru ca Galip sa nu dea de banuit ca pleaca, Emir coboara sa fie doar el urmarit si o ia pe Zeynep. Starea lui Leyla este stabila si au voie sa intre la ea. Ayhan ii spune ca daca il lasa il va omori pe cel care i-a facut asta si apoi se va omori si el pentru ca fara ea nu poate respira.  Sunt insa nevoiti sa intervina si inima lui Leyla incepe sa bata din nou si Ayhan este anuntat ca au gasit omul care este mediatorul intre Ahmed si Kozcouglu, se numeste Sadik si l-au dus la garajul lor.
Zeynep ii cere lui Emir sa ii lase in pace pe Nihan si Kemal, sa nu se mai joace si el sa se gandeasca la fiul lui. El intreaba daca ea continua sa il iubeasca pe cel care a incercat sa-i omoare fratelele si Zeynep spune ca nu si recunoaste ca tocmai de aici vin toate infrangerile ei. In ciuda la tot ce s-a intamplat el nu s-a uitat niciodata la ea si acum este prea mult si nu mai poate fi alaturi de el dupa ultimele evenimente. Emir nu este impresionat si spune ca starea ei se datoreaza sarcinii. Ea nu ii mai perrmite ca de acum el sa scrie ce se intampla pentru ca ii ia creionul din mana. Sa-i lase in pace fratele si sa divorteze de Nihan, va regreta pentru ce face pentru ca fratele ei va castiga si atunci nici ea nu ii va mai fi alaturi. El o suna pe Asu ca imediat sa inceapa procedura pentru de divorta de Kemal pentru ca altfel nu ii poate lua actiunile. Mercan il aresteaza pe omul lui Galip si ii cere lui Adem sa duca baiatul sa-l recunoasca.
Ayhan ajunge la garaj si dupa ce il chinuie pe Sadik afla ca el a cumparat terenul pe care s-au imbolnavit copiii de la Galip Kozcouglu pentru ca a depozitat acolo deseuri radioactive si el s-a ocupat de toate sa-l ajute pe Galip. Mai mult nu stie daca Galip a ordonat ca Leyla sa fie impuscata.
Asu merge la Kemal si ii spune ca in schimbul divortului sa-i dea toate actiunile de la firma. El vede ca a inceput sa se panicheze dar si fara actiuni ii va termina. De fratele ei se va alege praful dar cu ea va fi mai indulgent. Ii spune ca il uraste si ziua urmatoare incepe procedura. Ii raspunde ca nu este nevoie pentru ca se rezolva chiar acum in cateva minute. O suna pe Zehra sa faca documentele si sa treaca acolo toate actiunile lui. Apoi isi spune ca de fapt acum incepe adevaratul razboi. Afla si Nihan ce a vrut si apoi el este sunat de Nyiazi si ii spune ca pe teren sunt deseuri radioactive. Kemal pleaca la Ayhan sa afle si el dar Ayhan este in drum spre Galip si afla de la omul pus sa-l supravegheze ca pleaca in calatorie.
Emir si Nihan ajung acasa si el vrea sa-I ia fetita pentru ca i-a fost dor de ea dar ii raspunde ca nu este a lui si nici ea nu va mai fi pentru ca foarte curand vor divorta. Mujgan  merge la firma si asteapta in biroul lui Asu. Ii vede caietul si dupa ce cere sa fie lasata singura si citeste il suna pe Kemal sa-i spuna ca Galip cauta sa fuga in Chile in acea seara la ora 9 si Asu il ajuta. Kemal o asigura ca nu va scapa. El ajunge la garajul lui Ayhan si afla ca a plecat dupa ce omul i-a spus de toate mizeriile facute de Galip. Kemal cere sa fie dus omul la politie sa dea declaratie. Il suna pe Zehir sa afle unde este  Ayhan pentru ca intre timp i-a pus pe masina un dispozitiv de urmarire. Ayhan deja a ajuns la Galip iar Mercan a obtinut de la om declaratia ca Galip i-a dat ordin. Tocmai o suna Kemal si ea fericita ii spune ca aflat cine este vinovatul si Kemal ii spune ca Galip incearca sa fuga si apoi ii spune care a fost motivul ca a vrut sa o omoare pe Leyla.
Emir nu reuseste sa dea de Galip si o suna pe Asu dar nici ea nu stie. Apoi isi intreaba mama de ce nu i-a spus ca merge la firma si ii raspunde ca a vrut sa o vada si altfel decat acasa. Mai spune ca poate ea este vinovata ca i-a lasat in grija acelui om si s-au pierdut si ea nu ii mai poate ajunge. Asu este derutata si mama ei ii spune ca ziua urmatoare ii va povesti mai mult cand va fi sigur ca nimic nu se mai poate schimba.
Ayhan este cu Galip la locul ales sa-l termine dar Kemal si Zehir sunt in drum spre ei si Mercan afla ca Galip nu a ajuns la aeroport si cere sa fie  urmarit semnalul dupa telefonul lui Kemal. Merge la ea Emir sa intrebe de tatal lui si ii spune ca a disparut. Ayhan il  intreaba pe Galip de unde sa inceapa sa-l taie si decide ca de la picioare este cel mai bine astfel creierul lui sa simta durerea. Kemal ajunge la timp incat Ayhan sa nu devina criminal.
La spital Nihan  crede ca Leyla a patit ceva ca nu o mai gaseste in pat si lesina. Cand isi revine vede ca totul este in regula si Vildan cu Leyla au vrut sa-i faca o surpriza mutand-o de la terapie intensiva.

Dupa ce Kemal il mai linisteste pe Ayhan merge la Galip si ii spune ca este ziua in care numele Kozcouglu incepe sa dispara si o sa ajunga ca acel gunoi. Ajunge si politia si Mercan spune ca il aresteaza pentru tentativa de omor si incercare de fuga. Kemal vede ca Emir este tacut si ii aminteste ca a spus ca niciun Kozcouglu nu va ajunge la inchisoare dar uite ca se poate si va veni si randul lui….


Rezumat ep 68
Emir ii spune lui Asu ca nu doar pe el si pe Galip vrea Kemal sa-i distruga, ci si ea este parte a acestui plan si acum este foarte greu sa-l mai poata opri. Este adus Galip si le cere scuze.  Afara Kemal asteapta alaturi de Zehir aceasta clipa si acesta este doar inceputul. Mizeriile lui Galip au legatura cu Emir dar ei trebuie sa aduca dovezi si trebuie sa-l gaseasca pe patronul firmei care a asigurat transportul. Il suna Nihan care este la fel de emotionata pentru ce se va intampla in acea zi.
La tribunal se decide arestarea lui Galip pana cand vor fi stranse toate dovezile necesare procesului. Cum invinuirile sunt foarte multe si grave legate de tentative de omor si depunerea deseurilor radioactive, Emir considera ca de acum va fi foarte greu sa-l mai scape de inchisoare dar il incurajeaza sa nu uite cine inca este. Emir ii spune lui Kemal ca desi se bucura nu este victoria lui ci greaseala tatalui sau, firma Kozcouglu este foarte mare si nu depinde de Galip. Kemal insa continua sa-i aminteasca ca si un Kozcouglu poate ajunge dupa gratii si el continua sa-i distruga pe el si sora lui si astfel toata firma. Asu il informeaza pe Emir ca Galip a fost trimis la aceiasi inchisoare in care se afla si Tarik. Galip  ii spune lui Emir ca-l iubeste si pana acum nu i-a spus asta si ii incredinteaza firma si pe sora lui pe care la fel o iubeste.  Kemal o striga pe Asu si ii spune ca acesta este doar inceputul si va urma ea pentru tot ce a facut si ii va termina cu toate ca nu va mai detine actiuni la firma si sa priveasca atent la tatal lor pentru ca vor avea acelasi sfarsit   Leyla se simte mai bine si este scoasa la aer si Ayhan ii spune ca imediat ce va fi externata se vor casatori si  va fi o nunta in toata regula.
 Mercan a descoperit pe imaginile din satelit a casei in care Asu se presupune ca a fost tinuta cu forta ca inainte cu ore de a se intampla incidental cu Tufan, masina acestuia a lipsit mult si atunci Asu ar fi putut fugi si nu a facut-o asa ca concluzia ei este ca Asu nu a fost rapita. In plus este anuntata ca au informatii noi despre patronul firmei de curatenie.   Kemal merge la Zeynep si ii spune ca locul ei este alaturi de el si o pune sa-si adune lucrurile sa o duca la el si mai tarziu vor vedea ce este de facut pentru ca trebuie sa-i iasa din minte acel individ. Ea cere timp de gandire si el ii mai da doua zile.  Emir merge la o terasa unde a mai fost cu Galip care ii povestea ce inseamna imparatia lui care a fost facuta generatii la rand si el are putere nu pentru ca este Emir Kozcouglu ci pentru ca s-a nascut ca si Kozcouglu. Vine apoi si Asu si ii povesteste si ei si stie ca va fi de data asta foarte greu sa-l scoata din inchisoare. Primeste apoi mesaj ca are aprobare sa-si viziteze tatal.
Kemal merge in vizita la Leyla si cum i se ia sange el se gandeste din nou cum ar fi putut proceda Asu sa aiba mai mult sange pentru scenariul pus la cale si tocmai apare Mercan si ii spune ca redeschide cazul rapirii lui Asu si ii arata ce a gasit. El ii spune cum crede ca a facut Asu rost de sange si ea considera ca scenariul este posibil si este clar ca ea l-a tradat pe Tufan. Ea ii cere sa colaboreze si Kemal accepta orice sa se afle adevarul. Ii propune sa se intalneasca cu Asu si sa para ca el a gasit scrisoarea si sa o terorizeze. Ea se va panica si ii va oferi alte evidente. El accepta si Mercan este pe cale sa mai puna ceva conditie si el crede ca Nihan sa nu stie si tocmai apare ea si intreaba ce sa nu stie. Pana la urma Nihan accepta sa nu fie implicata in aceasta actiune cel putin asa le spune dar cand iese o suna pe Zeynep sa se intalneasca.
Leyla afla de la Mercan ce a facut Ayhan cu Galip si se supara si il intreaba daca il omora si ii raspunde ca era pe cale sa-l omoare cu adevarat pentru ca credea ca ea nu va trai. Leyla ii raspunde ca si ea il iubeste mult dar sa nu mai faca asa ceva. Cand Emir merge in vizita la Galip, acesta ii cere sa-i taie lui Kemal toate legaturile cu firma si sa-l razbune pedepsindu-l pe acesta dar sa nu-si murdareasca mainile cu sange. Galip ii spune ca singura bresa in firma este chiar mina neautorizata. Cel care a facut transportul de la mina Halil, este acelasi care a facut si transportul deseurilor radioactive si are facute inregistrari pentru tot ce a facut.  Daca acesta vorbeste si face publice toate inregistrarile atunci chiar au probleme. Ii cere sa dea de respectivul ca sa nu poata lua Kemal legatura cu el.
 Dupa ce Kemal se desparte de Mercan se intalneste cu Zehir care ii spune ca a vorbit asa cum i-a cerut cu Mujgan si ii spune numele celui care a transportat carbunele de la mina neautorizata si de fapt respectivul face toate transporturile firmei. Imediat ce Galip a fost arestat respectivul a plecat intr-o calatorie. Kemal spune ca trebuie sa-l gaseasca si sa demonstreze ca Galip nu a facut nimic pe la spatele lui Emir.
La firma Asu are probleme cu cei de acolo nemultumiti ca prin arestarea lui Galip firma a avut de suferit. Emir o suna sa distruga toate contractele cu firma de transport pentru ca Halil este omul care le poate face rau. Nihan merge la Zeynep si ii cere ca daca vrea sa-si spele constiinta legata de moartea lui Ozan sa o ajute pe ea sa o darame pe Asu. Pentru a o convinge ii spune de toate relele facute de Asu si chiar de scrisoarea pe care ea le-a scris-o parintilor si Asu a facut sa ajunga in mana ei.  Nihan ii spune ca vrea sa devina calul troian si impreuna sa demaste toate relele facute de Asu.  Zeynep insa spune ca este periculos si nu o poate ajuta si ii cere sa plece ca nu va spune nimanui ca a fost la ea. Intre timp ajunge si Emir.
El este suparat ca ea a parasit casa si s-a mutat la hotel si sa nu-si mai protejeze fratele pe care l-a tradat de multe ori. Ea nu uita ziua in care a dat-o afara din hotel cand s-au intalnit prima data si el mereu a fost interesat sa le faca rau lui Kemal si Nihan si de ea nu i-a pasat. Ii raspunde ca Nihan este viata lui si daca ea nu-i purta copilul nu mai alerga dupa ea. Ii cere sa se intoarca de buna voie acasa altfel o va forta si chiar s-ar putea ca daca nu il asculta nici macar sa nu vada fata copilului. Dupa ce el pleaca Nihan ii spune ca ea o intelege cel mai bine si chiar daca copilul nu va purta numele lui Emir el va fi tatal. Sa nu isi faca un asa mare rau si sa se marite cu Emir asa ca Zeynep isi schimba decizia si este gata sa o ajute.
Kemal ajunge la Asu si ii spune ca se va redeschide cazul ei si va dovedi ca nu a fost rapita si cel care il va ajuta este patronal firmei de curatenie. Asu il suna pe Ali si ii cere sa dispara o vreme si convorbirea este ascultata de Mercan. Poate astfel sa identifice si locul in care se gaseste Ali. Asu este apoi sunata de Zeynep care ii cere urgent ajutorul ele urmand sa se intalneasca ziua urmatoare. Nihan o ia apoi pe Zeynep la cumparaturi. Cum Emir i-a vazut ochelarii de soare asteapta in fata hotelului si le vede pe cele doua.
Kemal merge la spitalul la care stie ca umbla Asu si spune ca vrea sa-i faca o surpriza sotiei legat de ceva asigurare si asa poate sa obtina informatii de la respectivul si afla ca Asu a luat sange de acolo. O informeaza pe Mercan si ea ii spune ca l-au gasit pe Ali.
Asa cum Emir i-a cerut lui Asu, o duce la el acasa pe mama lor. Ea le spune ca va lupta pentru ei si nu o intereseaza Galip cu toate ca Emir se simte legat ombilical de el ii spune ca sunt legati ombilical doar de mama lor si cand i-a vorbit lui Kemal de Galip a facut-o cu gandul la ei. Emir se blocheaza ca ea i-a vandul tatal dusmanului. Mujgan ii spune lui Emir ca se va elibera de acel nume si de tot ce acea persoana i-a inoculat si ea s-a intors pentru el. Emir ii reproseaza ca atunci cand l-a parasit l-a lasat pe umeri cu greutatea acelui nume, a fost strivit de mic de trecutul tatalui sau. Prin faptul ca l-a parasit l-a facut sa devina un adevarat Kozcouglu. Ea le spune ca Galip a impins-o de pe terasa si el a tacut doar de dragul acelui nume. Emir spune ca daca credea ca este adevarat asta l-ar fi omorat si a ales sa nu fie ucigasul tatalui sau. Emir considera ca atata ea cat si Galip i-au devenit dusmani care si-au lasat si fata fara niciun viitor si acum ei au nevoie de acest nume. Asu merge apoi si vorbeste cu Emir despre Ali si el se asigura ca este tinut in siguranta si nu se intampla vreo prostie. Emir este suspicios ca a fost Kermal la ea si ii cere sa fie atenta la ce spune si s-ar putea ca el si Nihan sa lucreze impreuna.
Kemal este la Mercan si ii spune ca daca va cerceta imaginile de pe camerele de la spital va vedea ca inainte de incident Asu a fost acolo. Mercan face remarca ce istet este si in departamentul lor lipseste un om ca si el. Nihan merge la Mercan si dupa ce face referire la prezenta lui Kemal acolo ii spune ca nu o poate tine la distanta de problema ce o are cu Asu pentru ca ea i-a omorat fratele si a incercat sa o omoare si pe ea. Apoi Nihan ii spune ca stie ca s-a indragostit de Kemal si cauta sa-l tina mereu langa ea. Mercan ii cere sa plece pentru ca este cea mai urata defaimare la care Nihan raspunde ca acum este si mai sigura. Mercan ii cere sa inceteze ca altfel o va rani pentru ca ea nu are nevoie de nimeni in viata ei si de nicio dragoste. Nihan ii arata atunci floarea ce a luat-o de pe haina lui Kemal si face referire la dragostea platonica si crede ca poate pune in rama acea floare.
Ziua urmatoare Kemal si Asu sunt la tribunal pentru procesul de divort si ea nu are inca informatii cu referire la transferul de actiuni si el ii spune ca le-a transferat pe toate mamei ei. Zehir ii spune ca face asta Kemal pentru ca este singura care poate impiedeca atrocitatile facute de copiii ei. Mujgan merge la Emir insotita de Nihan si ii spune ca de acum tot ce se va face in firma va fi conform legii si Kemal i-a transferat ei toate actiunile lui Asu si vor ramane la ea pana se va asigura ca trebuirle merg cum trebuie. Nihan ii spune si ea lui Emir ca Kemal nu va mai fi la firma dar el tot nu va putea face ce vrea, era lui se termina. Nihan este sonata de Kemal sa-I spuna ca este liber si mai urmeaza sa faca si ea acel pas pana sa fie impreuna. Emir este informat ca Ali, a fost arestat si a avut legatura cu disparitia lui Asu.
 Asu merge la Zeynep pe care o suna Nihan dar Zeynep se preface ca vorbeste cu Kemal despre o scrisoare. Ii explica si lui Asu ca este vorba de scrisoarea pe care ea le-a scris-o parintilor si a mai pomenit si de o alta scrisoare de la Tufan. Asu nu mai vrea sa stea considerand ca Kemal incearca sa o calomnieze dar ca sa o retina Zeynep simuleaza ca are dureri si o trimite in baie sa-i aduca medicamente si ea pune in geanta un emitator dat de Nihan. Kemal si Mercan se uita pe inregistrarile camerelor si descopera persoana care a ajutat-o pe Asu cu sangele si urmeaza ca respectiva sa fie interogata.
Asu merge la Emir si ii spune de scrisoarea lui Tufan dar cand ea ii pomeneste de Zeynep el isi da seama ca ceva nu este in regula si ii spune sa mearga sa se predea la politie ca nu o poate ajuta dar el gaseste emitatorul si ii scrie pe bilet sa se intalneasca intr-o ora si sa nu mai vorbeasca cu nimeni. Nihan este multumita de confesiunile facute de Asu si il suna pe Kemal sa se intalneasca. Ea merge la politie si dupa ce Mercan o asculta spune ca o ajuta dar nu asa cum a fost facuta inregistrarea folosind o metoda ilegala. Nihan a facut asta sa demonstreze ca si ea se poate descurca de una singura pentru ca ei nu au luat-o  in echipa lor. El isi da seama ca din nou se manifesta gelozia si ea ii raspunde ca este femeie si asta ii spune instinctul. Apoi Kemal ii povesteste ca il cauta pe Halil care are multe inregistrari. El spune ca il va gasi si inainte de divortul ei ii va da ultima lovitura lui Emir.
Mercan cauta sa obtina declaratia de la Ali si ii pune inregistrarea cu Asu. Isi aminteste de discutia cu omul lui Emir care i-a spus ca daca declara ca este omul lui Asu si nu a lui Tufan sa uite de el si de Emir Kozcouglu, toate planurile au fost facute de Asu. El spune ca Tufan nu a rapit-o pe Asu ci totul a fost planuit de ea si el cu Tufan au ajutat-o.
Asu si Emir se intalnesc si ea nu accepta sa fie invinsa si nu se va preda si tocmai sunt anuntati ca Gurcan a deschis ochii. Emir o intreaba daca tot mai crede ca nu este la capatul drumului, pentru el mai exista o cat de mica speranta in schimb pentru ea nu. Asu vrea sa-i faca rost de un pasaport fals sa poata fugi pentru ca nu accepta sa fie inchisa. El considera ca nu are incotro si daca ea scapa toata atentia va fi indreptata spre el si va iesi la iveala faptul ca el a planificat uciderea lui Tufan. Ii cere sa se gandeasca bine la ceva ce i-ar putea ajuta si ii raspunde ca ar exista ceva.
Mujgan merge la Galip si ii spune ca este in locul pe care il merita dar singurul ei regret este ca a distrus viata copiilor. Ii raspunde ca mai bine ar fi murit si ei sunt copiii lui si ei il vor face sa traiasca chiar daca este acolo. Mujgan va face tot ce ii sta in putere sa strearga toate urmele lui trasate pe destinele lor dar el nu va fi liber sa vada asta.
Mercan obtine de la Gorcan marturia ca l-a otravit pe Ozan din ordinul lui Asu. Imediat este sunata de Asu sa-i spuna ca merge la ea. Emir merge la Zeynep suparat ca l-a tradat si afla ca a colaborat doar cu Nihan, sotia cu care el vrea sa continue sa traiasca l-a tradat. El este furios ca a pierdut-o pe Asu si ea ii raspunde ca din cauza lui AsuTarik a devenit criminal. El ameninta ca toti vor plati si ea sa fie gata ca ziua urmatoare va fi dusa inapoi la casa aleasa de el.
Nihan nu poate rata sa o vada pe Asu ca merge sa se predea si se alatura lui Kemal. Asu declara ca tot ce a facut a fost sa-i separe pe Nihan si Kemal. Cand planul ei a dat gres a decis sa dea vina pe Tufan. Mercan vrea sa stie cine a ajutat-o cu accidental de circulatie pentru uciderea lui Tufan si declara ca nimeni. S-a dus sa se predea pentru ca jocul s-a terminat.
Are loc procesul lui Asu si la final i se da cuvantul avocatului ei care spune ca clienta lui nu poate merge la inchisoare pentru ca este bolnava mintal si poate fi vazut raportul medical din urma cu 14 ani. Kemal intervine si spune ca totul este fictiune dar trebuie sa taca sa nu fie dat afara. Asu i-a spus lui Emir de boala ei dar acum este bine si el i-a raspuns ca nu este bine si aceasta boala o va salva de inchisoare. Judecatorul decide ca va trebui verificat daca raportul este adevarat si procesul se amana iar acuzata va fi pana atunci arestata.
Mercan gaseste pe birou un buchet de flori si se gandeste ca este de la Kemal dar tocmai intra Emir care o aude si spune ca s-a dus acolo sa evalueze efectul buchetului trimis. O lauda ca este prima femeie polist intalnita si este foarte buna dar are un cusur, Kemal Soydere.
Are loc procesul lui Asu si se decide pe baza raportului medical ca este bolnava mintal si trebuie tratata intr-un spital de boli mintale. Trec cateva zile si atat Kemal cat si Emir sunt anuntati ca a fost gasit Halil la Mersin. Emir merge la Nihan sa-i spuna ca ziua urmatoare ori merg impreuna la nunta ori nici ea nu merge. Ziua urmatoare Nihan se pregateste pentru nunta si ea tot nu accepta ca el sa o insoteasca asa ca Emir spune ca o tine acolo pana se va termina nunta. Nu isi poate pune planul in aplicare pentru ca este sunat ca Galip este la spital.

Kemal face pe gazda si primeste musafirii.  Apare Mercan care ii spune ca si-a luat o vacanta mai lunga si pleaca. Apare si Nihan si il intreaba daca cumva Mercan si-a dat seama ca il iubeste si de aceea pleaca. Emir ajunge la spital si doctoral ii spune sa nu isi faca probleme ca Galip nu este grav dar momentan nu il trimit la inchisoare. Zehir reuseste sa puna mana pe inregistrarile lui Halil si i le duce lui Kemal. El este fericit si o invita la dans pe Nihan si ii spune ca a gasit calea ca Emir sa accepte divortul. In curand vor dansa la fel la nunta lor….
Rezumat ep 69
Ayhan este fericit, pentru el exista doar Dumnezeu si Leyla si rugaciunile i-au fost ascultate. Emir afla ca oamenii lui nu l-au gasit nici pe Halil si nici documentele dar tocmai il suna Halil care se afla la Mersin si spune ca este urmarit de cineva. Zehir reuseste sa ia documentele dar il scapa pe Halil care ii cere ajutorul lui Emir sa-l scoata din tara in schimb el facand tot ce ii cere. Pe de alta parte Kemal se uita peste insemnari si crede ca totusi au nevoie si de Halil pentru ca nu este notat cine a facut efectiv afacerile lui Emir. Kemal ii cere lui Zehir sa puna in garda oamenii de la Mersin pentru ca fara Halil planul lor se duce de rapa si Zehir il asigura ca totul va fi bine.
Nihan ajunge acasa si Emir isi arata supararea pentru ca ea s-a dus la nunta desi nu i-a dat voie si el a trebuit sa mearga la spital ca tatal lui era gata sa moara. Nihan a preferat insa sa fie alaturi de omul iubit. O bruscheaza fiind gelos ca  a dansat cu Kemal si o obliga sa danseze si cu el si apoi ii spune ca nu o lasa sa plece pentru ca fara ea nu poate respira si daca il paraseste devine o persoana rea. Este gata sa o omoare si apoi sa se omoare si el si Vildan sare in ajutorul lui Nihan dar Emir o da afara din casa iar lui Nihan ii spune ca daca pleaca nu o va mai vedea niciodata pe Deniz. Nihan ii striga ca totul s-a terminat si este la fel de nebun ca si sora lui. Pana la urma Nihan se accidenteaza cand el o obliga sa urce si cade de pe scari. O duce in camera ei si cheama doctoral. Nihan ii cere sa nu o mai atinga si vrea sa se ridice dar el ii cere sa renunte. Intre timp Vildan ajunge la Leyla si povesteste ce s-a intamplat. Ajunge doctorul dar Nihan nu-i permite sa o consulte si este nevoit sa plece. Lui Emir ii spune ca va pleca si oricat s-ar lupta de data asta nu va castiga. Emir raspunde ca daca el pierde nu va castiga nimeni. El pleaca si inainte de a inchide usa cu cheia ii spune ca ii va trimite calmantele pe care le ia si mama ei. Mujgan ii spune ca el si-a pierdut cu totul capul si ii cere sa deschida usa si sa o lase sa plece unde vrea dar Emir nu vrea si considera ca nu a ajuns la final ci din contra cladeste fericirea familiei sale.
Leyla il suna pe Kemal si ii spune ca Nihan a fost inchisa de Emir in casa. El pleaca acolo dar inainte anunta politia. Emir ajunge in birou si descopera ca Nihan mai are un telefon cu care de nervi da pe jos si tocmai intra mama lui. Ii spune ca nu o poate tine cu forta pe Nihan si trebuie sa se vindece de obsesia lui dar el spune ca nu vrea si considera ca Nihan este proprietatea lui. Tocmai ajunge Kemal si ii striga sa deschida. Emir isi ia pistolul si Mujgan incearca sa-l opreasca dar nu reuseste. Emir ii deschide poarta si dupa ce Kemal il tranteste la pamant merge sa o ia pe Nihan. Emir ii striga ca inca viseaza si sa se trezeasca si apoi trage dupa care ii cere sa nu mai faca niciun pas. Kemal ii cere sa traga daca are curaj sau doar ii obliga pe altii sa apese tragaciul. Ii cere sa-l impuste dar tocmai ajunge politia iar Mujgan o anunta pe Nihan ca atat Kemal cat si Emir sunt bine si a ajuns politia.
Emir le spune ca face plangere pentru ca Kemal Soydere a intrat cu forta in curtea lui iar Kemal le spune ca el i-a sunat pentru ca Nihan este tinuta cu forta in casa. Emir le spune ca sotia lui nu este acasa iar Kemal le cere sa verifice dar politistul spune ca are nevoie de ordin de la procuror sa faca asta si altceva nu pot face. Pentru ca el este cel care a incalcat o proprietate este luat de ofiterii de politie.
Mujgan ii spune lui Nihan ca Kemal a plecat si ea o va ajuta sa poata pleca, atat pentru binele ei cat si al fiului ei. Pe de alta parte Asu aflata in spital se intreaba daca acum sunt cu totii fericiti ca este acolo dar ea nu le va permite sa fie fericiti.   Kemal este retinut pentru o noapte si le comunica lui Ayhan si Zehir prin Zehra ca planul este sa-l foloseasca pe Halil pentru a o salva din acea casa pe Nihan si cu totii sunt deacord ca vor face tot ca ziua urmatoare sa le scoata pe Nihan si Deniz din casa.
Emir ii duce lui Nihan micul dejun dar ii rastoarna tava si la fel il va arunca si pe el pentru ca este pregatita pentru orice, sa fie si el pentru ca va participa la o lupta pe care el o va pierde. El pleaca la firma si le ameninta pe femei ca le da afara daca o vor ajuta pe Nihan sa plece. Kemal dupa ce este eliberat merge sa-i faca pe cei care au dat credit firmei Kozcouglu sa ceara plata in avans ca aceasta va da faliment si vor ramane fara bani si ei merg la Emir sa-i ceara banii si isi da seama ca Kemal a vorbit cu ei.  El cere sa se adune consiliul director pentru a discuta asta si cere totodata sa fie facuta o imputernicire incat sedinta sa poata avea loc in absenta lui Nihan. Intre timp Halil se intalneste cu omul lui Emir si Zehir il informeaza pe Kemal ca il urmaresc cu scopul de a-l lua la ei.
Mujgan merge la Kemal unde prima data se intalneste cu Zeynep si asa afla ca este insarcinata cu copilul lui Emir. Apare si Kemal si Mujgan ii spune sa o foloseasca pe ea in schimbul eliberarii lui Nihan. Sa-i spuna lui Emir ca daca isi vrea mama sa o lase pe Nihan dar Kemal nu poate face asta, totul este intre el si Emir si ei vor rezolva asta si sa nu-i fie frica ca il va omori pentru ca se va folosi de metodele lui. Kemal trebuie sa plece si Mujgan vrea sa mai stea cu Zeynep si Kemal accepta. Mujgan afla povestea dintre Zeynep si Emir si faptul ca el isi vrea copilul dar nu si pe ea. Zeynep este gata sa coopereze cu ea sa-l salveze pe Emir.
Vildan ii multumeste lui Leyla pentru gazduire si vrea sa-si inchirieze o casa dar pentru moment Leyla nu accepta. Pelin o suna sa-i spuna de sedinta de la firma si isi da seama ca Emir a inceput sa actioneze si il informeaza si pe Kemal dar el este convins ca nu-i va fi usor lui Emir asa ca da ordin sa inceapa actiunea lor incat Nihan sa poata participa la sedinta pentru a nu face Emir ce vrea.
Ca Nihan sa iasa din casa Eda deschide gazul asa ca sunt nevoiti cu totii sa iasa in curte. Emir este si el informat si spune sa fie tinute sub observatie Nihan si Deniz deoarece isi aminteste cum Kemal l-a amenintat ca i le va lua. Kemal merge in vizita la Tarik si ii cere sa-l ajute daca vrea ca el si Nihan sa fie impreuna. Nihan iese in strada si il vede pe Ayhan dar cand sa urce apare Emir, o amenita si ii cere sa intre daca nu vrea sa se intample ceva rau chiar cu Deniz prezenta acolo si Nihan intra pentru ca nu vrea sa fie cineva ranit. Emir insa o separa de Deniz si este gata sa o duca in alta parte pentru ca asa sunt in siguranta. O obliga sa urce in masina cand tocmai ajung Mujgan cu Zeynep careia Nihan ii spune ca i-o incredinteaza pe Deniz. Zeynep il suna pe Kemal sa-i spuna ce s-a intamplat si pana la urma el ii permite sa ramana acolo. Intre timp ajunge Fehime cu ceva lucruri pe care Kemal le avea acasa la parinti dar scopul ei era sa o vada pe Zeynep. Cum nu ii deschide nimeni o suna si Zeynep ii spune ca este la cumparaturi si sa plece acasa ca o va vizita cand nu este acolo tatal ei.
In sfarsit Emir ajunge cu Nihan la noua locatie si o obliga sa semneze hartia prin care ea ii da imputernicire pentru sedinta din ziua urmatoare si daca nu semneaza va vedea ce se intampla si ea semneaza. Apoi se arata multumit ca s-a putut rezolva totul in liniste si la mare distanta de ochii lui Kemal dar care de fapt se afla in zona si ii urmareste. Asta a fost posibil pentru ca el i-a facut cadou lui Nihan un ceas cu GPS insa ea nu stia asta si Kemal i-a cerut ca nici la baie sa nu-l scoata.
Kemal si oamenii lui  intra in actiune pe doua fronturi. Il suna pe Zehir care il ataca pe omul lui Emir dar se lasa batuti intentionat scopul lor fiind acela de a monta un emitator pe masina iar pe de alta parte Kemal cu Ayhan si electronistul, actioneaza la locatia in care se afla Nihan si cu o drona ii trimite o masca de gaz si un bilet in care ii spune ca merge sa o ia. Dupa ce o elibereaza si ajung la masina vorbesc cu Zeynep sa vada daca Deniz este in regula si Kemal considera ca mai au un pas de facut dar Nihan  pentru moment se gandeste la mancare.
Emir se intalneste cu Halil care vrea sa-l ajute sa paraseasca tara in schimbul informatiei unde se afla documentele. Dupa ce pleaca el suna oamenii de la paza sa vada daca sunt probleme si primul vorbeste cam liber si Emir suspicios mai sun ape unul sa vada daca s-a intamplat ceva si pe respectivul Ayhan il instruieste sa fie mai rece cand vorbeste cu seful. Dupa ce Emir se asigura ca totul este sub control merge acasa si se ingrijeste de Deniz. Lui ii este foarte teama ca i-o vor lua si cum Zeynep il aude ii spune ca cel mai bine ar fi sa o dea parintilor ei si atunci nu ar mai avea de ce sa-i fie frica. Doar cand se va naste fiul lui va deveni cu adevarat tata. Ii raspunde ca fara ele este foarte singur. Zeynep considera ca el doar se gandeste ca inima lui nu accepta pe altcineva dar este convinsa ca acea femeie exista chiar daca nu este ea aceea. El insa nu o poate desprinde pe Nihan de sufletul lui si Zeynep ii aminteste ca copilul este alchimia dintre Nihan si fratele ei iar ea reprezinta ceva pentru Deniz in schimb el nu este nimic pentru ea, este ceva doar pentru cel din pantecul ei. Ii mai spune ca in razboiul dus nu va castiga si ii raspunde ca va fi un singur invingator chiar daca moare si nu va lasa nimic in urma lui. Pentru el urmeaza ziua in care isi va salva firma iar Kemal va renunta pentru totdeauna la Nihan.
Pe Nihan si Kemal ii apuca dimineata pe tarm. El ii spune ca va fi ziua in care ea va straluci. Va merge la firma unde va face ce ii spune el si apoi va merge acasa si o va lua pe Deniz. Emir suna sa vada cum a petrecut Nihan noaptea si ii spune ca in curand o va lua de acolo si ea va refuza divortul altfel nici nu vrea sa se gandeasca ce va face. Putin mai tarziu isi aminteste de convorbirea cu omul ce o pazea pe Nihan  pentru ca a auzit invartind cheia in broasca de doua ori si el a incuiat-o doar o singura data si ii cere omului care il pazeste pe Halil sa plece la Nihan. Kemal il vede pe respectivul placand si se gandeste ca poate merge la Nihan asa ca Ayhan isi avertizeaza omul ce se afla acolo.
Emir merge foarte increzator la sedinta convins fiind ca este ziua in care va reabilita numele de Kozcouglu. Leyla intreaba de ce i-a dat Nihan lui imputernicirea si o suna dar ii raspunde sa nu se mai chinuie ca nu va reusi sa vorbeasca cu ea. Le vorbeste apoi de credit si are nevoie de aprobarea lor. Leyla tot nu renunta si nu intelege ce este cu Nihan dar ea tocmai apare si le spune ca Emir a inchis-o intr-o casa de la munte tocmai sa o impiedice sa ajunga la sedinta si rupe imputernicirea care a fost obtinuta ilegal. Nihan nu vrea sa semneze actul de plata al creditului pana nu se asigura ca banii folositi sunt curati dar asta necesita timp si ziua respectiva este decisiva.
In acest timp Tarik asa cum i-a promis lui Kemal il ajuta si cauta sa afle de la Galip de un intermediar si acesta ii da un nume. Nihan il asteapta pe Emir in biroul lui si ii spune ca va merge sa-si ia fata si sa stie ca nu o mai poate inchide pentru ca oricum va scapa si daca vrea sa-i semneze hartia legata de credit sa-si ia cainii ce stau de paza acasa si dupa ce isi va lua fata se va gandi la semnatura. Kemal afla de la Tarik ca firma intermediara se numeste Sozanlar.
Zeynep merge in vizita la mama ei si se uita in cutia pe care mama ei a luat-o printre ultimele lucruri de la vechea casa a lui Kemal in timp ce el era inchis. Zeynep se uita pe inregistrare si apoi citeste nota in care Hakky ii spune ca ii trimite lui dovada cu crima lui Emir sa faca ce trebuie pentru ca nu mai are incredere in Asu. Zeynep decide apoi sa mearga in vizita la Asu si afla ca tot ce a vazut pe film este adevarat si are suficient material sa-l trimita pe Emir la inchisoare si o intreaba daca va face asta.
Pentru ca omul lui de incredere nu i-a raspuns la telefon, Emir merge sa vada de Halil dar acolo il gaseste pe Kemal care considera ca este o zi frumoasa si vor face o intelegere buna. Ii cere sa semneze o intelegere prin care se angajeaza ca va divorta de Nihan in 24 mai si Deniz va ramane la mama. Daca accepta va primi si actiunile ei si bani sa-si poata plati datoria. El refuza si Kemal ii spune ca are toate datele sa demonstreze printr-o singura miscare ca este seful fraudei, bani murdari, ilegalitati legate de mine, etc. si ca intelegerea cu firma Sozanlar are semnatura lui. Este ca un adevarat gangster de crima organizata. Sa aleaga intre numele lui si Nihan. Ii raspunde ca razboiul dus intre ei este mare si de data asta lichidul ce curge este cerneala dar data viitoare va fi sange si apoi semneaza.

Kemal se intalneste apoi cu Nihan si ii spune ca este libera de Kozcouglu si merg sa le dea de veste tuturor….


Rezumat ep 70
Kemal este fericit ca pana la urma au reusit dar le multumeste tuturor ca fara ei nu ar fi reusit. Nihan este la fel si intreaba daca cu adevarat s-a terminat totul si sunt impreuna cu cei dragi si Kemal ii aminteste ca de multe ori i-a spus sa aiba incredere in el. Urmeaza ca imediat dupa divort Kemal sa o ceara oficial in casatorie.
Pe de alta parte Emir se afla in vizita la Asu. Ea ii spune ca niciodata nu l-a vazut asa si uite unde a ajuns, tatal lor este la inchisoare, ea acolo si nu se stie cat va mai sta, mama lor s-a trezit dar este distanta fata de el si cel mai rau lucru este ca a pierdut-o pe Nihan pe care spunea ca nu o va pierde niciodata. El insa spune ca va face ca cei doi sa fie nefericiti si astfel nici nu se vor mai gandi sa se casatoreasca. Isi vor reveni greu dar pana atunci si el isi va reveni si este convins ca in treaba asta va fi ajutat de ea. A facut cel mai grozav plan de razbunare si doar nu o sa-i fie acum frica. Ii raspunde ca nu ii este frica si in plus nu mai are nimic de pierdut asa ca dau mana pentru viitoarea actiune. Inainte ca el sa plece Asu ii spune sa fie atent la Zeynep care are toate inregistrarile cu actiunile lui si s-ar putea ca ea sa-l trimita la inchisoare. O suna si ea isi da seama ca a vorbit cu Asu si ii cere sa nu o mai caute.
Kemal este  pregatit pentru noua afacere de consultanta pe care o va incepe insa nu il va pierde din ochi pe Emir pentru ca stie ca nu poate sta linistit dupa ce a pierdut. El vorbeste apoi cu Nihan despre firma lui Emir si ea ii spune ca vrea sa o termine dar nu datorita ei sa se intample asta ci datorita afacerilor murdare facute. Emir este anuntat ca trebuie sa mearga urgent la firma pentru ca au probleme cu banca nefiind platita rata creditului.
Zeynep este in impas si nu stie ce cale sa aleaga dar cum tocmai Kemal primeste o instiintare de la tribunal legata de demersurile facute pentru recunoastere oficiala ca Deniz este fata lui  il cheama urgent acasa pentru ca are de discutat ceva cu el. Ayhan are probleme cu Leyla din cauza pistolului gasit in casa pentru ca intelegerea lor era ca el sa stea departe de astfel de treburi si cu toate ca ii spune ca este inregistrat si pentru siguranta lor trebuie sa-l aiba dar nu o poate convinge.
Kemal ajunge acasa dar cum Zeynep afla ca Emir divorteaza nu ii mai spune nimic de inregistrare. Kemal ii cere sa fie atenta ca acum Emir va incerca sa se apropie de ea ca sa-i faca lui rau si ii raspunde ca este dusmanul lui nu a ei si sa nu-i ceara sa-l minta dar ea inca il iubeste pe Emir. El totusi incearca sa afle ce avea sa-i spuna si ii vorbeste despre sederea ei acolo si se gandeste ca trebuie sa se mute din moment ce se insoara dar Kemal ii spune ca poate sta acolo cat vrea si el va avea grija ca toate problemele sa fie rezolvate.  Emir ii da sarcina omului sau sa aiba pe cineva de incredere la spitalul in care se afla Asu pentru ca trebuie sa o scoata de acolo iar pe de alta parte Asu nu isi ia pastilele si se pregateste pentru momentul in care va fugi.
Seara cand Emir ajunge acasa afla ca Nihan a plecat fara sa isi ia nimic. El simte ca se sufoca si cere sa fie deschise toate ferestrele pentru ca este prea puternic mirosul lor care il raneste. Mama lui cauta sa-l linisteasca si tocmai ajunge si Zeynep care ii spune ca acum totul s-a terminat. El nu accepta ca nu o mai are pe Deniz care i-a spus tata pentru ca ea era parte din Nihan si nu stie cum va mai putea trai astfel. Ii spune ca a semnat o intelegere prin care este deacord cu divortul si Zeynep se bucura si ii promite ca totul va fi foarte frumos si el ii cere sa mai ramana putin alaturi de el. Zeynep ii da inregistrarea pentru ca nu vrea sa se razbune pe el ci vrea sa-i fie alaturi si nu vrea ca fiul ei sa creasca fara tata. Inainte de a pleca ii spune ca il vor avea pe Poryaz si atunci va iesi si pentru el soarele. Emir promite ca pentru copil nu va omori pe nimeni si nici nu va ajunge la inchisoare.
Kemal cu Nihan au iesit pe tarm si isi fac planuri de viitor, el urmeaza sa-si vanda casa si cu ajutorul unui credit sa cumpere alta exact asa cu si-o doreste ea. Nihan spune ca are de gand sa lucreze ca si profesoara. Ea se intreaba oare ce face Emir care urmeaza ca peste doua zile sa divorteze si in plus a primit si instiintarea legata de testul de paternitate cerut de Kemal.
Trec doua zile si Zeynep merge in vizita la Tarik care este suparat ca ea continua sa se vada cu Emir pe care tatal lui l-a vandut. Tarik stie ca in noile conditii Emir nu se va linisti si ii va face rau lui Kemal dar Zeynep este convinsa ca Poryaz il va schimba. Tarik o crede naiva pentru ca ea nu-l cunoaste pe acel om. Daca inca are de gand sa fie cu acel om sa nu mai apara in fata lui.  In acest timp Galip cere ajutorul cuiva pentru ca vrea sa-l termine pe Tarik pentru ca l-a fortat sa-si vanda fiul.
Are loc si procesul de divort si la plecare Emir ii spune ca este cea dea a 2408-a zi pe care a petrecut-o alaturi de ea si acolo se sfarseste iar pentru Nihan fiecare secunda a fost o tortura. Lui Kemal Emir ii spune ca incepe o noua perioada si ii va lua inapoi tot. Kemal o linisteste pe Nihan pentru ca este langa ea si nu va pati nimic si isi vor construi impreuna viitorul.
Emir o duce pe Zeynep la control pentru a se asigura ca totul este in regula cu sarcina. Apoi o duce sa ia masa si ii spune ca nu are timp de razbunare pentru ca prioritatea lui este sa-si salveze de la faliment firma pentru a avea ce lasa fiului.
Nihan ajunge acasa la Leyla dar cum primeste un bilet in care i se spune ca plece imediat si apoi mai primeste mesaj unde sa mearga de prezenta ei acolo depinzand viata celui care ii trimite mesaj. Se intuneca pana sa ajunga la adresa indicata si crede ca acolo se afla Emir si ii cere sa se arate pentru ca nu ii este frica de el insa o asteapta o surpriza pregatita de Kemal.  Dupa ce iau cina el o cere in casatorie si decid ca acest lucru sa se intample cat mai repede. In acest timp Emir se asigura ca totul este pregatit pentru ca seara urmatoare Asu sa poata fi scoasa din spital.
Kemal si Nihan incep pregatirile de logodna si Emir prin omul lui care ii urmareste afla ca a fost stabilita data nuntii care va avea loc intr-o saptamana. Este multumit ca asa poate ca el sa-si puna in aplicare planul si afla ca si cadoul lui de logodna este pregatit si vrea sa se asigure ca acesta ajunge la timp. El merge apoi acasa la Leyla sa-si vada fata dar nu este lasat sa intre. Ajunge si Nihan si Emir spune ca vrea sa-si vada fata dar ii raspunde ca nu este a lui. Emir ameninta ca in curand va fi din nou cu el pentru ca este fata lui. Inainte de a pleca spune ca va primi de logodna un cadou din partea fostului sot. Nihan se enerveaza ca vizita lui acolo nu a fost pentru Deniz ci pentru a o ameninta si se necajeste dar Leyla ii aduce aminte ca este o zi frumoasa in care se va logodi si nu merita sa o strice din cauza lui Emir si sa fie convinsa ca nunta va avea loc. Emir isi suna omul si ii spune ca totul va decurge asa cum au stabilit pentru ca a reusit sa le atraga atentia asupra lui si planul lor poate continua.
Emir sta de vorba cu mama lui care ii cere sa ii lase in pace sa-si vada de viata lor. El ii povesteste cum copii cand sunt mici si se ranesc daca mama lor sufla pe rana le trece dar el de cate ori s-a lovit nu a avut cine sa-i sufle si o facea singur si nu ii trecea. Dar odata cand s-a lovit cea care i-a suflat pe rana a fost Nihan si de atunci el a putut sa respire si sa o tina strans pe Nihan alaturi de ranile lui. Acum isi da seama ca ranile nu s-au vindecat doar au ramas amortite si acum ca ea l-a parasit au inceput sa-i sangereze. Intrebata Mujgan ii confirma ca Zeynep poate sa-i vindece ranile.
Acasa la Leyla, Nihan este ceruta in casatorie si are loc logodna iar Emir are pregatit si el totul pentru a se insura cu Zeynep pe care a chemat-o fara sa stie ce urmeaza sa se intample. Il intreaba daca este un joc si o face pentru a-i rani fratele dar ii raspunde ca vrea sa se insoare cu ea pentru acea inregistrare. A ales sa-l protejeze pe el iar Mujgan ii cere sa-i dea o sansa lui Emir si Zeynep accepta. Are loc oficierea casatoriei si Emir ii expediaza pe toti. Pleaca si el motivand ca are de lucru dar atat Zeynep cat si mama lui ii cer sa nu cumva sa faca asta. El le intreaba la ce se asteptau pentru ca unele lucruri nu se schimba niciodata si Zeynep sa considere ca nu este victoria ei ci este capitularea ei. Zeynep spune ca nu va uita asta niciodata iar mama lui este suparata ca a pacalit-o si el nu poate fi fiul ei. Ii raspunde ca nici ea nu este mama pe care si-o doreste. El trimite apoi poza casatoriei lui Kemal si ii scrie ca asteapta felicitari.  Emir stie ca primind mesajul Kemal va merge la el. Il intreaba cum a reusit sa o pacaleasca pe sora lui si ii raspunde ca nu a facut asta si poate sa-si intrebe sora si stie ca vestea asta a fost ca un nor negru asezat pe logodna lor. O striga pe Zeynep si ii cere sa mearga cu el dar ea ii spune ca s-a maritat cu Emir si sa considere ca sora lui a murit. Emir il intelege ca este socat pentru ca in schimbul lui Nihan i-a luat sora dar nu se va opri. Kemal vrea un motiv pentru care sa nu-l trimita la inchisoare si ii raspunde ca este nunta lui care daca el ajunge la inchisoare se va transforma intr-o baie de sange. Cum Kemal ii raspunde ca nu va putea face nimic ii raspunde ca Kozcouglu o ia de la capat. Emir merge in camera la Zeynep si ii spune ca acel pat i-a fost interzis si mereu se gandea la clipa in care va putea dormi acolo. Seara inainte de culcare inchidea ochii si isi imagina ca doarme acolo alaturi de Nihan. Incepe sa-i vorbeasca lui Zeynep ca si cum alaturi de el ar fi Nihan.
In acest timp Asu reuseste sa fuga din spital si este dusa la casa lui Leyla. Omul lui Emir ii spune ca toti au adormit in afara de Leyla pentru ca toti au mancat din tort si efectul este acelasi. Dupa ce si Leyla stinge lumina sunt anuntati ca au taiat linia telefonica, si pentru mobile nu mai este semnal iar la paza nu mai este nimeni.

Lui Kemal i se face somn si da telefoane dar cum nu reuseste isi da seama ca ceva se intampla si mai apuca sa-l sune pe Hakan sa mearga acasa la Ayhan ca se intampla ceva si Nihan este in pericol. Asu reuseste sa intre si conform indicatiilor date de Emir trebuie sa o omoare pe Leyla pentru ca este cea mai importanta pentru Nihan si suferinta ei va fi foarte mare. Fiind langa Leyla isi aminteste ca Emir a amenintat-o ca nu se atinga de Nihan si i-a raspuns ca mintea ei este inca foarte limpede si pleaca de langa Leyla. Merge la Nihan, o striga si spune ca pentru ea s-a dus. Kemal ajunge din nou langa casa si claxoneaza, Leyla se trezeste si Asu fiind gata sa ii injecteze otrava lui Nihan merge la fereastra si Leyla isi da seama ca este cineva in casa. Asu vede ca este Kemal si se intoarce la Nihan dar apare Leyla cu pistolul in mana si cum Asu nu renunta o impusca....


Rezumat ep 71
Trec trei zile si Asu este din nou dusa la spital si ii spune lui Emir ca ii pare rau ca nu a reusit si el considera ca este foarte bine pentru ca altfel o ranea pe Nihan. Ea ii cere sa nu le permita sa se casatoreasca si el ii promite si mai stie ca Leyla fiind la inchisoare Kemal este distrus. Intre timp Kemal a dus si depus la procuror inregistrarile cu fraudele comise de Emir Kozcouglu prin intermediul firmei Kozcouglu iar Emir stie. Pentru a-si salva firma anunta directorii ca isi va da demisia din toate functiile din firma si le-o incredinteaza lor pentru ca este singura cale sa o salveze si isi transfera conturile in strainatate. Apoi el ii da o geanta cu bani lui Mehmet sa-i foloseasca pe toti pentru a-l distruge pe Kemal. Ii cere sa-i gaseasca un om din armata si acesta i-l recomanda pe unchiul lui.
Nihan cu Kemal considera ca nu pot face nunta dupa ce merg in vizita la Leyla si nu conteaza inca cateva saptamani in plus. Ayhan insa considera ca nunta va trebui sa aiba loc asa cum au stabilit pentru ca asta si este scopul lui Emir ca nunta sa nu aiba loc. Vildan le cere sa ia o decizie dupa ce vor citi scrisoarea trimisa de Leyla. Leyla ii scrie lui Kemal sa nu fie trist pentru ca ea este multumita ca a putut preveni o drama si si-a salvat nepoata. Sa tina nunta, chiar daca fizic nu se afla langa ei inima ei este acolo.. Dupa citirea scrisorii Kemal spune ca se vor casatori peste 4 zile exact asa cum vrea Leyla. Ei pleaca sa gaseasca locul pentru nunta si Kemal este informat de Hakan ca procurorul a luat in serios denuntul lui si vrea sa-l aresteze pe Emir. Politia ajunge la firma dar Mehmet il ajuta sa plece si Hakan spune ca Emir va fi arestat oriunde va fi gasit.
Fehime merge acasa la Emir sa vada cu ochii ei ca intradevar Zeynep s-a maritat si este foarte trista ca s-a inselat in privinta ei. Nici casa nici lucrurile de acolo nu sunt ale ei si nu o intelege cum va trai pentru ca vede nefericirea pe fata ei. Zeynep ii raspunde ca nu stie cum va fi dar copilul ei va avea un nume si pe ea de acum sa o considere moarta si sa fie fericita ca Nihan cu Kemal se vor casatori.
Nihan si Kemal discuta cu cel care detine locul in care vor organiza nunta si ii asugura ca nu vor fi probleme. Mehmet are si acolo un om care il suna sa-i spuna ca nunta ce a fost anulata va avea totusi loc. Emir considera ca este provocat si Kemal habar nu are de ce este el in stare si nu va permite ca acea nunta sa aiba loc. Ajung la locul in care traieste unchiul lui Mehmet si acesta intreaba scurt pe cine vrea sa omoare si Emir ii spune si ii cere lui Mehmet ca actiunea sa aiba loc chiar daca el va fi retinut.  Intre timp Kemal face cumparaturile pentru nunta si Ayhan il asigura ca totul va fi in regula si el este responsabil cu securitatea evenimentului. Cand se despart, Zehir merge la locul in care va avea loc nunta si vede ca oamenii lui Emir sunt in zona si il anunta pe Kemal care nu are de gand sa schimbe locul si nici nu va sta cu mainile in san. Emir merge sa depuna marturie in fata procurorului si este retinut. Trec doua zile si se prezinta in fata judecatorului care amana procesul cu doua saptamani pentru a strange noi dovezi si pentru ca Emir a fost foarte cooperant si a intrerupt toate legaturile cu firma Kozcouglu, este judecat sub control judiciar. La iesirea din sala de judecata este intampinat de Kemal care l-a reclamat de aceasta data pentru Leyla. Ei se ameninta apoi reciproc si Emir ii spune sa-si astepte sfarsitul in ziua nuntii.
Nihan are parte de o surpriza din partea prietenelor care merg sa petreaca cu ea iar Fehime discuta cu Huseyn de organizarea noptii de hena pentru ca Nihan nu se poate marita fara sa nu aiba loc si acest eveniment. Il suna pe Kemal sa-i inchirieze un local pentru acest asta dar afla de petrecerea organizata pentru Nihan. Desi Nihan o asteapta si pe Fehime afla de la Yasmin ca nu a invitat-o pentru ca mama ei a considerat ca nu este cazul si Nihan crede ca sunt terminate pentru asta. Pana la urma Kemal o duce si pe Fehime acolo pregatita cu cele necesare pentru noaptea de hena.
Zeynep da de pozele facute la locul in care va avea loc nunta si merge apoi la Emir si ii cere sa plece departe de acolo si sa-i lase pe oameni sa-si vada de viata lor dar el nu poate si deja sageata a pornit din arc si pana nu isi atinge tinte nu se poate elibera.
Nihan si Kemal se afla pe plaja si ea ii povesteste cum se va desfasura evenimentul dar tot se gandeste ca Emir este prin preajma si Kemal o asigura ca nu se va intampla nimic si datorita ei el a devenit nemuritor. Pe de alta parte Fehime si Huseyn discuta cu Vildan despre nunta si muzica pentru ca Vildan le vorbeste despre muzica de coarde ce va fi prezenta iar Fehime considera ca nunta va incepe atunci cand vor bate tobele.
Zeynep il surprinde pe Emir vorbind cu Mehmet despre nunta si isi da seama ca ceva se va intampla si cere ajutorul lui Eda sa-l urmareasca. Afla ca el s-a dus la un vechi spital care momentan este gol. Kemal afla ce a incercat Galip sa-i faca lui Tarik iar cand Emir afla si el cere sa nu-i fie distrasa atentia din drumul lui spre victorie de prostiile facute de Galip.
Ziua urmatoare Nihan se trezeste cu tobosarii care au venit dupa ea pentru ca Kemal nu si-a putut convinge mama sa renunte la acest obicei. Zeynep il suna pe Kemal sa-i spuna ce a auzit dar el considera ca ea a ales partea de care sa stea si in plus stie ce face Emir.  Insa el este rapit inainte de nunta, pana ce Zehir merge sa-i aduca costumul. Inainte sa fie adormit Emir ii spune ca nu va mai putea participa la nunta si de fapt acolo se termina si viata lui. Zehir apeleaza la Zeynep sa-si aminteasca un cat de mic detaliu din ce a facut si spus Emir pentru ca vor sa afle unde a fost dus Kemal. Ea ii spune de vechiul spital unde Emir si-a trimis omul si poate ca gasesc acolo ceva. Ucigasul platit considera ca cel mai bine este sa nu fie gasite urme de gloante sau de la o moarte violenta si sa-l puna intr-un buncar sub presiune aflat in spitalul parasit, inima lui nu va suporta si va dura cam doua ore pana sa moara.
Ayhan afla de buncarul din spitalul abandonat si il trimite acolo pe Zehir.  Intre timp Kemal se trezeste si Emir ii spune ca va muri. Dupa ce Zeynep va da nastere copilului o va omori si pe ea si va rezolva problemele cu procuratura pe care i le-a adus pe cap. Chiar daca va ajunge la inchisoare pana la urma Deniz si Nihan tot cu el vor fi. Ii mai spune ca incaperea in care se gaseste va avea tot mai putin oxigen. Ajung la ultima gradatie si omul lui Emir spune ca va pleca si se intoarce sa stearga urmele dupa ce mananca. Nihan se agita ca nu reuseste sa dea de Kemal dar Ayhan o linistetste ca va ajunge in curand si daca ceva nu era in regula nici el nu ar fi fost acolo. Zeynep cu Zehir reusesc sa-l salveze pe Kemal si Emir afla de la omul lui ca au avut o fisura in planul lor si Kemal nu mai este. Dupa ce il scot Zehir ii spune ca datorita lui Zeynep l-au salvat si el ii cere ei sa plece ca Emir sa nu isi dea seama ca ea l-a ajutat. Pe drum Zehir il suna pe Ayhan sa-l anunte ca il duce pe Kemal si le cere ca nimeni sa nu afle ce i s-a intamplat. Pe de alta parte Emir ii cere omului sa termine treaba inceputa si acesta ii aminteste ca mai are si planul B si va termina treaba la nunta.
Cand Zeynep ajunge acasa ii spune lui Emir ca si-a salvat fratele si nu si-a imaginat ca este capabil sa faca chiar asa ceva. Emir o considera proasta pentru ca el tot il va omori pe Kemal. El pleca spre nunta dar Zeynep cauta sa-l opreasca insa nu reuseste si este lovita de o masina. El disperat o duce la spital si ii cere sa se trezeasca si sa-i salveze fiul si ii promite ca vor pleca de acolo. Intre timp Kemal si Nihan se casatoresc si omul lui Emir este prezent dar nu isi poate pune planul in aplicare fiind imobilizat de Ayhan cu Zehir. Dupa ce il leaga pe respectivul decid sa nu-i spuna despre incident si lui Kemal pentru ca oricum a suferit suficient in acea zi. Omul insa reuseste sa scape.

La spital Emir afla ca Zeynep este in stare stabila dar copilul nu mai traia cand au ajuns la spital. El da vina din nou pe Kemal si se arunca la gatul unuia de acolo in care il vede pe Kemal si il ameninta ca are toate motivele sa-l elimine pentru ca i-a luat copilul. Isi suna omul sa vada daca a terminat treaba si ii promite ca o va face in curand. Emir insa ii cere sa nu o mai faca in acea seara, sa-i lase sa fie putin fericiti si apoi are el grija sa le ia fericirea...







Rezumat ep 72
Ayhan si Zehir descopera ca cel prins a fugit dar Ayhan tot nu vrea sa-i spuna lui Kemal despre incident pentru a nu-i strica buna dispozitie. Ucigasul merge la spital si il intreaba pe Emir cand are de gand sa termine treaba si ii raspunde ca dimineata cand Kemal pleaca de acasa sa o faca in fata lui Nihan.  Emir se intoarce la Zeynep sa-i spuna ca a pierdut sarcina.
Kemal cu Nihan ajung la noua lor casa si ea vrea sa fie respectat ritualul. Kemal ii priveste fata si spune ca a meritat toata asteptarea pentru ca acum o are astfel in fata lui si acum incepe era lor.
Pe Emir il apuca dimineata langa patul lui Zeynep care in sfarsit se trezeste. Ea spera ca Poryaz nu a patit nimic dar Emir ii spune ca nu il mai are. Ea il invinuieste pentru ce s-a intamplat pentru ca a vrut sa-l opreasca sa nu-i ucida fratele in schimb si-a ucis copilul. La randul sau Emir il considera ca vinovat pentru asta pe Kemal. El nu suporta ca Zeynep sa-l faca criminal si iese din salon. Ajunge si mama lui si cand Emir pleaca ea are impresia ca isi ia ramas bun dar ii raspunde ca este abia inceputul iar ucigasului ii spune ca este momentul sa inceapa actiunea.
Dupa ce Nihan si Kemal iau micul dejun se pregatesc sa plece dupa Deniz sa o ia cu ei in luna de miere dar oamenii lui Emir sunt acolo. El merge acasa la Fehime sa-i spuna de Zeynep si ii cere sa mearga sa-i fie alaturi si sa nu o certe. Nihan si Kemal sunt gata de plecare si apare Mehmet si oamenii lui dar imediat apar si cei trimisi de Ayhan asa ca planul lui Emir da gres. Nihan il intreaba din nou pe Kemal daca cu adevarat nu are sa-i spuna ceva legat de intarzierea de dinaintea nuntii si ii raspunde ca este ceva pe care nici el nu il intelege dar pana la urma ii spune ca Emir l-a rapit. Emir este informat ca echipa lui Mehmet a fost prinsa si el cere sa-i fie pregatite doua pasapoarte pentru el si sotie.
Kemal face pe suparatul ca Ayhan nu i-a spus ce s-a intamplat la nunta dar Nihan ii reproseaza ca nici el nu i-a spus ce a patit. Kemal considera ca astea sunt ultimele rabufniri ale lui Emir. Este apoi sunat de mama lui care ii spune ce a patit Zeynep si ii cere sa mearga sa o sustina moral. Ajung la spital si Zeynep ii cere sa o ierte si ii raspunde ca niciodata nu a lasat-o.
Trec doua zile si in sfarsit Mehmet constrans de Hakan care ii spune ca nu va veni nimeni sa-l salveze, sa spuna cine i-a dat ordin si recunoaste ca Emir Kozcouglu pentru ca este omul lui. Hakan da ordin sa fie arestat Emir apoi il anunta si pe Kemal. Hakan merge acasa la Emir si afla de la mama lui ca de doua zile nu l-a vazut si nici nu au vorbit la telefon.
Intre timp Emir primeste pasapoartele pentru el si Zeynep si vrea sa se asigure ca politia nu stie ce face. Ayhan afla imediat de pasapoartele lui Emir si acum stiu ca el vrea sa fuga. Kemal crede ca prima data trebuie sa afle unde vrea sa plece si este convins ca nu il va scapa pentru ca este convins ca va face o greseala. Pe cealalta parte si Emir este constient ca o cat de mica greseala va face ca totul sa fie un esec si omul il asigura ca s-a ingrijit de toate amanuntele. Emir afla ca in acea seara o poate vedea pe Deniz si se folosesc pentru asta de falsi politisti. Dupa ce o vede pe Deniz, merge. conform planului sa o ia pe Zeynep. O suna sa vada daca poate umbla si ii cere sa iasa ca o asteapta. Inainte Zeynep il suna pe Kemal sa-i spuna ca Emir este la spital si el ii cere sa-si tina telefonul deschis pana ajunge el. Desi Zeynep se misca cat poate de incet sa-l tina pe loc si cu toate ca mai apare si un politist, Emir ajutat reuseste sa scape. Kemal il suna pe Hakan sa urmareasca locatia in care se gaseste telefonul lui Zeynep pentru a ajunge la ei. Kemal pleaca si el cu toate ca Nihan vrea sa-l opreasca dar o linisteste ca va ajunge si politia in plus merg la ea Zehir cu Ayhan.
Emir cu Zeynep ajung la barca si ea ii spune ca nu vrea sa-l insoteasca. El o lauda ca interpretarea ei a fost demna de un Oscar si ii ia telefonul si ii spune lui Kemal ca niciodata nu il va vedea in spatele barelor. Emir a stiut ca Zeynep are telefonul deschis pentru ca omul lui i-a spus. Se face dimineata pana ajung si restul pe tarm si afla ca a fost oprita barca cu care a plecat Emir dar el intre timp a schimbat-o cu alta care acum este cautata de catre garda de coasta dar pana la urma el reuseste sa treaca granita.
Kemal continua sa fie nemultumit ca Emir a scapat insa Nihan vede altfel problema. Emir a iesit din viata lor si mereu va fi un fugar. Zehir si Ayhan le da apoi cadoul lor de nunta, un microbuz cu care ei pleaca in excursie.
Se face 7 iunie ziua procesului in care pe baza testului ADN, Deniz este recunoscuta ca fiica lui Kemal si primeste numele de Soydere. Seara sarbatoresc cu totii evenimentul si spera ca mai repede sau mai tarziu sa li se alature si cei care nu le sunt acum alaturi. In schimb Emir este prin preajma si planul lui a fost ca toata lumea sa creada ca a plecat cu adevarat in strainatate.
Kemal cu Nihan merg la film si o lasa pe Deniz cu Zeynep si Emir merge acolo ajutat de omul lui. Zeynep este socata sa-l vada pentru ca il stia plecat dar planul lui tocmai acesta a fost sa o implice si pe ea fiind sigur ca isi va anunta fratele si asa cu totii il vor sti plecat. Fratele ei insa este de vina pentru ca i-a luat tot, tata, sora, pe Deniz si Nihan, i-a distrus firma si este cel mai vinovat ca i-a murit copilul dar acum este randul lui sa-i ia inima.
Dupa ce o adoarme pe Zeynep si o ia pe Deniz, rezolva cu omul lui o transmisiune in direct in sala de cinema. De fapt totul, si prinderea lui Mehmet si faptul ca acesta l-a denuntat pe Emir a facut parte din planul lui....


Rezumat ep 73

Emir  le spune ca le-a facut o surpriza dupa avertizarea facuta dar sa nu le fie frica ca nu va face pe moment rau nimanui. S-a decis sa faca un film care se va numi razbunarea lui Emir Kozcouglu. Nihan anunta politia si Kemal da cu toate pe jos spunand ca il va omori pe Emiir. Acasa ajunge politia si Vildan cauta sa o sustina pe Nihan dar ea stie ca intradevar Emir a inceput un nou razboi.
Zeynep isi revine si Emir ii spune ca se afla alaturi de sotul ei. Ea constata ca este inchisa acolo si el a luat-o pe Deniz si Emir ii spune ca fratele ei l-a scos din minti si nimeni nu l-a ascultat. Nu ii mai este frica de nimic si a venit ziua judecatii. Se aude acum pentru toti vocea mortii pe care el o aude mereu de cand a divortat de Nihan.
Emir i-a lasat lui Kemal o scrisoare in care ii cere sa nu incalce regulile si sa nu amestece politia. Il asteapta cu placere iar pentru el Nihan este singura sotie din lume si tribunalul nu il poate separa de ea. Mai scrie ca in scena finala a filmului se vor gasi doar trei persoane si sfarsitul lui va fi rostit doar de gura lui Nihan. Kemal isi da seama ca planul lui Emir este de a-l ucide pe el. In acest timp Emir isi suna omul sa vada daca sunt gata pasapoartele si dupa ce va pune capat planului va parasi tara impreuna cu Deniz si Asu. Kemal ii cere lui Nihan sa aiba incredere in el si ii promite ca le va salva pe Deniz si Zeynep. Va incalca regula lui Emir pentru ca va avea alaturi de el politia.
Zeynep ii cere lui Emir sa-i deschida si el ii spune sa nu se poarte astfel pentru ca va avea de suferit Deniz. Ea nu il crede si el ii raspunde ca si Kemal i-a luat copilul si la fel poate face si el. Ii mai spune ca ea se va afla in ultima scena a filmului regizat de el, sa se poarte bine ca nu vrea sa schimbe scenariul in ce o priveste. Apoi ii cere sa o linisteasca pe Deniz dar sa nu faca vreo prostie. Dupa ce o linisteste pe Deniz, Zeynep intreaba unde se afla sii ii spune ca foarte aproape de Casa lui Kemal
Hakan le spune ca toti politistii au plecat si de acum se vor comporta ca si cum nu ar mai fi in contact dar le va supraveghea telefoanele continuu. Kemal are un plan dar nu prea curat de a-l gasi pe Emir si ii cere ajutorul lui Hakan care este deacord.
Speranta lui Kemal de a-l gasi pe Emir este Mehmet si in plus ajutat de Hakan ii face o vizita lui Asu. Ea isi da seama ca el are probleme cu Emir din moment ce o viziteaza. El nu vrea sa o intrebe nimic ci sa-i transmita un mesaj fiind curios daca nu ii este frica de moarte lui Emir. Asu insa ii raspunde ca puterea lui nu este suficienta sa salveze pe cineva apasand un buton si daca mai avea cateva secunde i-o lua de langa el pe Nihan dar nici asa nu este rau gandindu-se la Leyla. Il ameninta ca nu se va lasa pana nu se va razbuna si nu a terminat socotelile cu el. Dupa ce Kemal pleaca afla de la politist ca nu a gasit nimic in camera ei si speranta lui este tot in Mehmet aflat in inchisoare. Omul lui Ayhan il ameninta si apoi Mehmet primeste vizita lui Hakan. Ii prezinta cate infractiuni a comis pe langa cea pentru care este retinut si daca nu il ajuta poate sta la inchisoare 30 de ani nu doua luni si nu merita sa pateasca asta pentru Emir. Ii promite ca ii garanteaza viata daca ii da informatiile necesare. Mehmet spune ca nu stia de planul lui Emir de a o rapi pe fetita dar Hakan afla de Baran Tankurt, cel care il ajuta pe Emir.
Nihan merge in vizita la Mujgan sa vada daca stie ceva de Emir si tocmai ajunge Banu cu un colet trimis prin curier la firma. Este un pachet cu bani si Emir ii scrie mamei ca relatia mama fiu se termina acolo si banii sunt sa-si asigure viitorul. El isi urmeaza drumul lui si nu se opreste pana nu se razbuna. Nihan isi da seama ca se vor intampla lucruri grave si il suna pe Kemal sa-i spuna ca poate dau de o urma daca il verifica pe curier. Intre timp Zeynep reuseste sa iasa din casa dar este prinsa iar Hakan merge la unchiul lui Mehmet si Kemal il insoteste. Cand Zeynep este dusa inapoi Emir ii spune ca de acum este dusmanul ei.
La spital Asu reuseste sa-l faca pe unul dintre cei care o ingrijesc sa se indragosteasca de ea si asa il convinge sa o duca la un local despre care ii spune ca are amintiri frumoase. Drumul ei acolo va fi un semn pentru Emir care va gasi o cale sa o salveze. Intre timp Kemal cu Hakan ajung la domiciliul lui Baran dar acesta este pe drum si are deja pasapoartele. Ayhan afla si el de pasapoarte si il suna pe Kemal sa-i spuna si el este convins ca femeia pe care Emir vrea sa o ia cu el este Nihan.
Baran se apropie de casa si vede politia si pe Kemal si il suna pe Emir care schimba planul si in aceasta noua situatie el o va sacrifica pe Zeynep. Il suna apoi pe Kemal sa-i spuna ca a incalcat regula lui de a nu colabora cu politia. Kemal ii cere sa-i lase sora si Emir il pune sa aleaga intre Deniz si Zeynep si daca nu o gaseste intr-o ora jumate Zeynep va fi victima. Kemal si Hakan afla de la o alta persoana ca de fapt Baran nu este numele adevarat a aceluia care locuieste acolo si ii cere lui Ayhan sa afle orice este inchiriat pe acest nou nume.
Nihan descopera in copac camera pusa de Emir care cere sa fie taiat cablu intre cele doua locatii dar Nihan isi da seama ca el este destul de aproape. Pe de alta parte Zeynep trece prin clipe grele si cand Emir aprinde lumanarea ii spune ca viata ei depinde de Kemal.
Nihan reuseste sa ajunga la casa si cum Emir o vede fuge cu Deniz pe o alta usa si Nihan reuseste sa-l vada iar politia afla adresa la care se gaseste Zeynep. Kemal si Hakan o salveaza pe Zeynep si apoi ea ii spune ca Nihan a fost acolo. El o suna dar ea nu are telefonul si in acelasi timp Hakan afla de denuntul facut de ea la politie cand il urmarea pe Emir pe care pana la urma il pierde. La putin timp Hakan afla ca a fost gasita masina dar este goala.
Emir este dus de Baran la o noua locatie si asteapta apoi sa i-o duca si pe Nihan. Intre timp Kemal gaseste hartiile la care Emir le-a dat foc si nu au ars complet. Dau de un numar de telefon al unei firme si Kemal vrea sa vorbeasca cu ei motivand ca are ceva documente care le apartin. Ei vorbesc cu seful acelei firme si afla ca documentul face referire la niste cladiri ce urmeaza sa fie renovate dar pe moment sunt abandonate. Nihan si Kemal se gandesc ca probabil este noul loc in care se ascunde Emir. Omul respectiv a fost chiar platit de Baran sa le spuna adresa locului respectiv si apoi sa-l sune dupa ce ei pleaca de acolo. Kemal nu ii da voie si lui Nihan sa-l insoteasca pentru ca desi pana acum au fost impreuna in aceasta treaba acum el este pe cont propriu si Baran este informat ca omul merge singur. Baran il informeaza pe Emir ca Kemal merge singur si are grija sa o aduca el si pe Nihan.  Cand taxiul in care se afla Nihan este blocat, Baran merge si ii spune sa-l insoteasca daca vrea sa-si vada fata.
Asu merge cu admiratorul la localul indicat de Emir si complicele acestuia ii face semna asa ca ea se scuza ca merge la toaleta unde primeste mesajul de la Emir si spune omului sa transmita ca este gata. Emir cand a facut planul i-a spus ca asta trebuie sa-i spuna omului asa el va sti ca mesajul lui a ajuns la ea. Apoi seara urmatoare va iesi in strada si il va astepta si el o va lua.
Kemal ajunge la Emir si ei se ameninta reciproc cu moartea. Emir ii spune ca trebuia sa-si dea seama ca il asteapta si Kemal intelege ca intentionat a lasat acolo documentele. Este adusa si Nihan si Emir spune ca au ajuns la scena final a filmului. Le mai spune ca nimic nu este mai periculos decat un om care nu are nimic de pierdut. Kemal ii cere sa le lase pe Nihan si Deniz pentru ca problema lui este el si sa rezolve de la barbat la barbat. Emir ii spune lui Nihan ca de acolo va iesi viu fie Deniz fie Kemal. Ea nu o poate face dar Kemal ii cere sa o ia pe Deniz si sa plece. Ea o alege pana la urma pe Deniz si Emir ii pune in mana pistolul sa traga in Kemal si asa sa devina criminala dar sa nu-i fie frica ca nu va sta mult la inchisoare si el cu fiica ei in acest timp o vor astepta in afara tarii. Kemal ii cere sa o faca pentru dragostea lor si pentru fata lor si Nihan fortata trage.....



Rezumat ep 74 final
La putin timp dupa ce NIhan trage in Kemal apare politia si Kemal se ridica spre surprinderea lui Emir. Kemal ii spune ca el este invingatorul. Inainte cu doua ore de a merge acolo Hakan l-a surprins pe cel care i-a transmis mesaj lui Emir ca Kemal merge singur. La sugestia lui Hakan acesta imbraca o vesta antiglont si politia este in zona. Intre Emir cu Baran si politie are loc schimb de focuri si Emir este atins de glontul lui Hakan dar ajutat de Baran reuseste sa fuga si vrea sa termine ce au inceput.
Hakan le spune lui Nihan si Kemal ca Emir a scapat si singura lor solutie este sa plece din Istanbul si pana il prinde pe Emir va asigura protectie familiei lor.  Seara Nihan ii spune lui Kemal ca probabil este bun sfatul lui Hakan si trebuie sa incerce asta pentru binele lor. Apoi vorbesc despre ce s-a intamplat si ea se gandeste cu groaza ca putea chiar sa-l impuste din cauza nebunului de Emir si el cauta sa o bine dispuna si o lauda ca este o buna tragatoare.
Ziua urmatoare se aduna toata familia si decide ca cel mai bun lucru pentru toti este sa faca ce ii sfatuie comisarul si astfel Emir nemaistiind nimic de ei isi va iesi din minti si astfel va face o greseala si va putea fi prins. Pe de alta parte Emir este convins ca va reusi si nici nu concepe sa nu castige noua lupta inceputa iar Asu isi pregateste din nou fuga din spital ajutata de noul prieten  care ii spune ca acasa la el totul este pregatit pentru ea. La putin timp dupa ce ajung acolo Asu il loveste si fuge. Emir o viseaza pe Nihan si ii cere sa-l sarute fara sa se gandeasca ca este el ci este cel pe care ea si l-ar fi doirit sa fie. Apoi isi spune ca nu o va lasa sa plece din viata lui. La putin timp ajunge Asu si vazand ca rana i s-a infectat vrea sa-l duca la spital dar el refuza stiind ca dupa cate rele a facut va putea fi prins.  Va rezista pentru a-l termina pe Kemal si apoi ii cere lui Baran sa-i spuna si lui Asu planul lor.
Dimineata urmatoare Nihan si Kemal ajung cu bine la aeroport insa cum Adem a fost cumparat de Baran, Nihan este rapita. Kemal reuseste sa prinda femeia care a scos-o din toaleta si afla ca sotul ei a scos-o din aeroport cu o masina de transport marfa. Kemal isi incredinteaza familia lui Ayhan si Zehir pentru ca stie ca doar politia nu este sigura acolo aflandu-se un spion. Adem isi aminteste cum Baran l-a amenintat ca daca vrea sa-si mai vada logodnica sa il informeze despre toate miscarile facute de Kemal.
Baran o duce pe Nihan la Emir care inainte de a pleca cu acesta i-o incredinteaza lui Asu. O ameninta ca daca se atinge de un singur fir de par de a lui Nihan o va omari chiar el. Kemal isi da seama ca spionul este Adem pentru ca Emir stia ca Nihan va merge la toaleta si cel care i-a dat mancarea a fost acesta. Intre timp Adem merge sa o ia pe Zeynep sub motiv ca o duce la politie si ii spune lui Ayhan ca o va aduce repede inapoi.Ea este folosita doar pentru a-i putea prinde pe Ayhan si Zehir. Intre timp Nihan reuseste sa se dezlege dupa ce o loveste pe Asu dar nu reuseste sa iasa si pana la urma Asu o leaga din nou.
Emir merge la spital si politia este imediat informata. Primul care ajunge la el este Kemal si Emir ii spune ca il astepta dar cu greu Kemal este luat de acolo de catre politisti. Hakan ii spune lui Emir ca totul s-a terminat si nu mai are nicio sansa sa fuga si vrea sa termine el ce a inceput Kemal.  Cum Zeynep isi da seama ca singura solutie sa se termine cu toate problemele este doar daca Emir moare isi ia pistolul si pleaca la spital.  
Emir ii propune un targ lui Kemal. Daca il ajuta sa scape de politie ii va spune unde sunt Ayhan si Zehir si poate ca o salveaza si pe Nihan. Sa aleaga daca il vrea pe el la inchisoare sau vrea sa-si salveze prietenii. Intre timp ajunge si Zeynep si cu toate ca Kemal se impotriveste ca ea sa-l vada pe Emir, Hakan ii da voie. Ea  intra dar cum nu actioneaza rapid Emir o impiedica sa traga. Kemal este furios pe ea pentru ca nu este momentul ca Emir sa moara in timp ce Nihan se afla la el.
Incepe operatiunea de salvare a lui Zehir. Dupa ce Zehir este gasit urmeaza ca si Kemal sa actioneze si il ia pe Emir din mana politistilor dar Hakan stia de propunerea facuta de Emir lui Kemal. Pasul trei va fi eliberarea lui Ayhan urmand ca apoi Emir sa-l duca pe Kemal al Nihan. Kemal este dispus sa ia toata vina asupra lui daca planul esueaza si ii cere lui Hakan sa nu spuna nimanui ca stia de acest plan. Masina lui Kemal insa poate fi urmarita dupa semnal de catre politisti. Este eliberat si Ayhan dar Kemal este nevoit sa-si lase masina si sa urce in cea a lui Baran iar apoi in cea a lui Emir asa ca politia ii pierde dar cum Kemal a facut conferinta de presa care a fost difuzata, cineva a auzit o femeie strigand intr-o fabrica veche asa ca ei merge acolo.
Emir ii cere lui Kemal sa coboare si sa o ia pe jos cam 10 minute si acolo o va gasi pe Nihan dar are la dispozitie doar 20 de minute iar el nu merge pentru ca are de gand sa se salveze. Kemal ajunge la locul in care este legata Nihan dar ea ii cere sa nu se apropie pentru ca sunt puse peste tot mine. El este convins ca exista o cale sa o salveze dar ea ii spune ca deja a salvat-o pentru ca a devenit a lui, i-a adus pe lume o fetita si paraseste fericita aceasta lume. Ii cere ca daca o iubeste asa de mult sa nu mearga la ea. El ii cere sa inchida ochii si incepe sa-i povesteasca cum va fi viata lor in timp ce se apropie de ea. Apoi ea ii spune ca ce bine era daca nu o iubea asa de mult iar el considera ca trebuia sa o iubeasca si mai mult. Mai sunt patru minute pana sa explodeze bomba si Nihan ii spune ca nu ii este teama cand tocmai apare Emir care a trebuit sa memoreze pasii facuti pentru a nu calca pe mine si asa sa ajunga la timp sa o salveze pe Nihan.
 Ea cauta sa se smuceasca din mainile lui Emir pentru ca nu vrea sa traiasca fara Kemal care ii cere sa mearga si sa se ingrijeasca de Deniz si sa plece asa cum ii cere Emir sa calce pe urmele lui. Nihan insa alearga spre Kemal si Emir este nevoit sa o urmeze si ajunge sa atinga o mina si nu isi mai poate ridica piciorul asa ca il suna pe Baran sa mearga sa il salveze dar ii spune ca-i pare rau ca din acel loc nu mai este cale de intoarcere. Nihan insa este indrumata de Emir pe unde sa calce si reuseste sa iasa din zona minata iar Kemal ii cere sa anunte politia.. Dupa ce Nihan vorbeste cu politia ii spune lui Kemal ca urmeaza sa soseasca politia insotita de expert in detectarea minelor. Vor pleca de acolo mana in mana si niciodata nu se vor mai desparti. Dupa ce ajunge politia cu expertul si acesta inspecteaza zona ii spune lui Nihan ca in jurul lui Kemal sunt multe mine si foarte mari si daca una explodeaza va provoca si explozia restului de mine si este foarte greu sa-l scoata de acolo. Pana la urma piciorul lui Emir poate fi eliberat dar Kemal afla ca pentru el nu este nicio sansa. Cand Emir trece pe langa Kemal se amuza ca ce norocos este dar Kemal il apuca de mama si ii spune ca le va salva pe Nihan si Deniz de el pentru totdeauna. Emir nu crede ca poate face asta dar Kemal ii spune ca pana acolo a fost totul. Nihan ii cere lui Kemal sa nu faca nimic dar Hakan ii spune ca nu au solutie si nu isi poate pune in pericol echipa. Emir ii cere lui Kemal sa-l lase pentru ca nu este ca si el si nu poate ucide intentionat pe cineva. Cum Nihan nu vrea sa plece Kemal ii cere lui Hakan sa o ia cu forta de acolo iar lui Nihan ii spune sa zambeasca pentru ca este ziua in care va fi savata pentru totdeauna de Kozcouglu si pe raftul cu carti va gasi scrisoarea pe care i-a scris-o.
Hakan o ia pe Nihan cu forta si Emir ii cere lui Kemal sa termine odata si Kemal ii raspunde ca el alege momentul cand se va sfarsi. Kemal ii cere lui Nihan ca pentru ultima data sa-i spuna ceva frumos si ii raspunde ca il iubeste foarte mult si il va iubi pana la ultima suflare apoi Kemal ridica piciorul si expoldeaza mina.
“Dragostea mea infinita, existenta mea, sotia mea draga. In aceasta dimineata m-am trezit cu tine si fiica noastra alaturi. Se spune ca dupa ce un om moare el nu mai este. Ce minciuna mare, eu ma uit la voi care sunteti ziua de maine, viitorul meu. In aceasta dimineata numele fericirii sunt Deniz si Nihan, cele mai potrivite pentru inima mea. Asta nu este iubire dragostea mea, este imposibil.......”



  SFARSIT
..






2 comentarii: